Wines2u.gr: Η διαδικτυακή πηγή των φίλων του κρασιού

Οι φίλοι του κρασιού έχουν πλέον έναν διαδικτυακό χώρο, ο οποίος φροντίζει για τις ανάγκες τους σέ οινικές αγορές και γνώσεις. Το wines2u.gr μεταφέρει την αγάπη για το κρασί στο διαδίκτυο, με προτάσεις και πληροφορίες για τους λάτρεις του οίνου.
Wines2u.gr: Η διαδικτυακή πηγή των φίλων του κρασιού
Κρασί. Στοιχείο πολιτισμού. Ο τρόπος που σε κάθε χώρα, σε κάθε χώρο, στρώνεται ένα τραπέζι, οι γεύσεις που αναδεικνύει, περιγράφουν με απόλυτη ακρίβεια την κουλτούρα, τον πολιτισμό, την παράδοση και τις συνήθειες της κοινωνίας στην οποία ανήκουν οι άνθρωποι που κάθονται γύρω από το τραπέζι αυτό. Φυσικά απαραίτητο στοιχείο του χώρου αυτού είναι το Κρασί. Ο ρόλος που διαδραματίζει; Πολυσύνθετος. Συμμετέχει στο διαιτολόγιο των ανθρώπων και την ίδια στιγμή γίνεται στοιχείο ψυχαγωγίας, με την έννοια του κεφιού και της χαράς.

Αυτές οι ιδέες, αυτά τα στοιχεία και η αγάπη για το κρασί μας ώθησαν στην δημιουργία ενός ιστότοπου, στον οποίο αυστηρός και φιλόδοξος στόχος μας είναι να γίνουμε έμπιστη πηγή στους φίλους του κρασιού, είτε αγοράζοντάς το για αυτούς, είτε κάνοντάς το δώρο σε κάποιον αγαπημένο, αναζητώντας τρόπους ζωής που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, πολιτιστικό ενδιαφέρον και επικοινωνία.

Το wines2u.gr είναι ένα πόνημα ανθρώπων που, πέρα από την φιλία τους, τους συνδέει η αγάπη για το κρασί. Η προσπάθεια ξεκίνησε προωθώντας ελληνικά προϊόντα οίνου στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αποσκοπούν στην επίτευξη της ικανοποίησης του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.

Το site wines2u.gr προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα πλήρως ανανεωμένο και ενημερωτικό περιεχόμενο, με στόχο να καλύψει τα ενδιαφέροντα των χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι ενδιαφέρονται για αγορά κρασιών, αξεσουάρ & πληροφορίες μεταξύ περισσότερων από 40 εμπορικές ονομασίες.Εκτός των άλλων στο wines2u.gr υπάρχουν προτάσεις για επαγγελματικά δώρα και στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται οι αποστολές των δώρων ή δημιουργία καλαθιών σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Επίσης στην ενότητα «Περί κρασιού» υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες με την Ιστορία του Κρασιού, τη σχετική νομοθεσία που αφορά το κρασί και θεσπίστηκε το 1970 για τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την ποιότητα των κρασιών, για τις Ελληνικές και Διεθνείς ποικιλίες καθώς και σημαντικές πληροφορίες που αφορούν από το πως φτιάχνετε το κρασί μέχρι την παλαίωση και ωρίμανσή του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v