Sotto Voce: Γιορτινά menu α λα ιταλικά

Το ήρεμο στέκι του Χαλανδρίου με την μεσογειακή κουζίνα και την ζεστή ατμόσφαιρα ετοιμάζει ένα γιορτινό menu για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και πλαισιώνει την γευστική εμπειρία με απολαυστικές μουσικές.
Sotto Voce: Γιορτινά menu α λα ιταλικά
Με την γνωστή φιλοσοφία του, γευστικό, υγιεινό και λιτά ευχάριστο, το Sotto Voce κρατά υψηλά το επίπεδο της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας, κατακτώντας μια θέση στα αγαπημένα στέκια της Αθήνας, έχοντας μετακομίσει από την Κηφισίας στο Χαλάνδρι.

Το ξύλο, τα παστέλ χρώματα και η γέρικη ελιά στο βάθος του καταστήματος δημιουργούν την κατάλληλη, ήρεμη ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς από έναν απλό espresso μέχρι ένα εύγεστο πιάτο από τις γνήσιες ιταλικές συνταγές του απλού αλλά απολαυστικού menu.

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, το Sotto Voce βάζει τα καλά του και ετοιμάζει ένα πλήρες γιορτινό menu για τους φίλους του. Με πολλή μουσική και σπιτικές γεύσεις, όσοι επιλέξουν το Sotto Voce για τα ρεβεγιόν των φετινών γιορτών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σούπα βελουτέ κολοκύθας με τραγανό μπέικον και φιλαφέλφεια, εορταστική σαλάτα με βινεγκρέτ ροδιού, σουφλέ τυριών με μανιτάρια, αρνάκι με μυρώνια, καυκαλίθρες και σταμναγκάθι (ή ζουμερό χοιρινό μπουτάκι) και μια γλυκιά εορταστική αμαρτία για να κλείσει ιδανικό το γεύμα. Η τιμή για το παραπάνω μενού βρίσκεται στα 45 ευρώ (μπορείτε να δείτε την πρόσκληση του Sotto Voce πάνω δεξιά στα σχετικά έγγραφα).

Άλλωστε, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς κάθε Παρασκευή το Sotto Voce δημιουργεί την πιο όμορφη μεσογειακή ατμόσφαιρα, με τα πιο πολυτραγουδισμένα ιταλικά τραγούδια, ερμηνευμένα live από ένα τρυφερό ντουέτο. Χορός και τραγούδι με άρωμα 60s και 70s, νόστιμα πιάτα και γιορτινό κλίμα είναι τα συστατικά της διασκέδασης που προτείνει το Sotto Voce.

Sotto Voce, ristorante italiano, Βασ. Γεωργίου 6, Χαλάνδρι, τηλ: 2106801416
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v