Semifind.gr: Οδηγός σεμιναρίων και δώρα… εκπαίδευσης

Το εύχρηστο portal εύρεσης σεμιναρίων Semifind.gr καθοδηγεί τους θιασώτες της «δια βίου μάθησης» και γιορτάζει τα πρώρα του γενέθλια με διαγωνισμό για δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάρια, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
Semifind.gr: Οδηγός σεμιναρίων και δώρα… εκπαίδευσης
Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης, η αναζήτηση και επιλογή του κατάλληλου προγράμματος εκπαίδευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ενδιαφερόμενος καλείται να επιλέξει ανάμεσα από ένα μεγάλο αριθμό φορέων εκπαίδευσης και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό προγραμμάτων, κινδυνεύοντας να χαθεί στον τεράστιο αυτό όγκο της πληροφορίας.

Τη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει το διαδικτυακό portal SemiFind.gr. Ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από ένα χρόνο με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση σεμιναρίων, συνεδρίων, προγραμμάτων εκπαίδευσης e-learning, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προσφέρονται στην ελληνική αγορά. Σήμερα, έχει καταφέρει να καταστεί συνώνυμο της εύρεσης αυτών.

Στόχος αποτελεί ο ενδιαφερόμενος να μπορεί με τα εργαλεία αναζήτησης που του προσφέρει το semifind.gr, να εντοπίσει σε ελάχιστο χρόνο το πρόγραμμα που επιθυμεί, αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες όπως: τίτλος, χρόνος και τόπος διεξαγωγής, περιεχόμενο, κόστος, διευκολύνοντας τον στο δύσκολο έργο της επιλογής.

Το SemiFind.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με τους πολυάριθμους φίλους του. Θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους, ανακοινώνει την έναρξη μεγάλου διαγωνισμού με δώρα, δωρεάν συμμετοχές σε σεμινάρια συνολικής αξίας 10.000 €.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους φορείς εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στο SemiFind.gr, που ως χορηγοί του διαγωνισμού προσφέρουν 50 συνολικά σεμινάρια υψηλής στάθμης για την κλήρωση. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου του 2010. Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό επισκεφθείτε το www.semifind.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v