SPECIALSΠΑΝΔΕΚΤΗΣ

Φιλανθρωπικό τσάι με... καρδιά στην Κύπρο

Δεκάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο Φιλανθρωπικό Τσάι, το οποίο διοργάνωσε την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Λευκωσίας, στην οικία του ζεύγους Λάμπρου Χριστοφή, Διευθύνοντος Συμβούλου της Aspis Holdings Plc.

Φιλανθρωπικό τσάι με... καρδιά στην Κύπρο
Από αριστερά οι κυρίες Ιωάννα Χριστοφή, Έλση Χριστόφια και Μάρω Ψωμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Τσάι, το οποίο διοργάνωσε την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Λευκωσίας, στην οικία του ζεύγους Λάμπρου Χριστοφή, Διευθύνοντος Συμβούλου της Aspis Holdings Plc.

Η κυρία Ιωάννα Χριστοφή, υποδέχτηκε εγκάρδια τους παρευρισκομένους, με εκλεκτά κεράσματα και δροσερή σαμπάνια, υπό το άκουσμα ζωντανής, απαλής μουσικής.

Στη συνέχεια, ο κύριος Κίκης Χαννίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας, μίλησε για τους σκοπούς και τους στόχους του Συνδέσμου, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ακολούθως ο Ιατρικός Διευθυντής, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κύριος Ευαγόρας Νικολαϊδης, έδωσε διάλεξη με θέμα «Άσκηση και Καρδιόπαθειες».

Το Φιλανθρωπικό Τσάι τέθηκε υπό την αιγίδα της κυρίας Έλσης Χριστόφια, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, της οποίας η παρουσία υποδηλώνει το ενδιαφέρον της για τους καρδιοπαθείς. Η κυρία Μάρω Ψωμιάδη, σύζυγος του Προέδρου του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, η οποία ταξίδεψε με προθυμία από την Ελλάδα για να παρευρεθεί στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, τίμησε επίσης με την παρουσία της τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2