Φιλανθρωπικό τσάι με... καρδιά στην Κύπρο

Δεκάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο Φιλανθρωπικό Τσάι, το οποίο διοργάνωσε την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Λευκωσίας, στην οικία του ζεύγους Λάμπρου Χριστοφή, Διευθύνοντος Συμβούλου της Aspis Holdings Plc.
Φιλανθρωπικό τσάι με... καρδιά στην Κύπρο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Τσάι, το οποίο διοργάνωσε την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Λευκωσίας, στην οικία του ζεύγους Λάμπρου Χριστοφή, Διευθύνοντος Συμβούλου της Aspis Holdings Plc.

Η κυρία Ιωάννα Χριστοφή, υποδέχτηκε εγκάρδια τους παρευρισκομένους, με εκλεκτά κεράσματα και δροσερή σαμπάνια, υπό το άκουσμα ζωντανής, απαλής μουσικής.

Στη συνέχεια, ο κύριος Κίκης Χαννίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας, μίλησε για τους σκοπούς και τους στόχους του Συνδέσμου, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ακολούθως ο Ιατρικός Διευθυντής, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κύριος Ευαγόρας Νικολαϊδης, έδωσε διάλεξη με θέμα «Άσκηση και Καρδιόπαθειες».

Το Φιλανθρωπικό Τσάι τέθηκε υπό την αιγίδα της κυρίας Έλσης Χριστόφια, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, της οποίας η παρουσία υποδηλώνει το ενδιαφέρον της για τους καρδιοπαθείς. Η κυρία Μάρω Ψωμιάδη, σύζυγος του Προέδρου του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, η οποία ταξίδεψε με προθυμία από την Ελλάδα για να παρευρεθεί στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, τίμησε επίσης με την παρουσία της τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v