Το Kosmopolis παίζει... μπάλα

Στο φετινό Μουντιάλ, απολαύστε τους αγώνες των αγαπημένων σας ομάδων live στην οθόνη κινηματογραφικών διαστάσεων που το Kosmopolis εξασφάλισε για εσάς. Καθημερινά εκτός Πέμπτης, και για έναν ολόκληρο μήνα, στις 22.00 το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου πάει... Kosmopolis.
Το Kosmopolis παίζει... μπάλα

To Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2006 αρχίζει και εσείς ακόμα αναρωτιέστε που θα δείτε τις αγαπημένες σας ομάδες; Μα φυσικά στην κινηματογραφικών διαστάσεων οθόνη (8x5), που το Kosmopolis εξασφάλισε για εσάς.

Το σκηνικό είναι έτοιμο, το κλίμα ποδοσφαιρικό και καθημερινά στις 22:00, εκτός Πέμπτης και για ένα μήνα, οι αγαπημένες σας εθνικές ομάδες Βραζιλία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και πολλές ακόμη ”παρελαύνουν” στο Kosmopolis.

Οι προβολές κορυφώνονται στις 9 Ιουλίου, τη βραδιά του τελικού, με ένα ποδοσφαιρικό πάρτι. Άραγε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2006 είναι γεγονός και το Kosmopolis για έναν ολόκληρο μήνα θα παίζει μπάλα. Εσείς θα έρθετε στην ομάδα του;

Σχετικά με το Kosmopolis

Το Kosmopolis έχει καταφέρει να γίνει το νέο meeting point για τους εργαζόμενους στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και για όλους τους Αθηναίους, καθώς ο χώρος βρίσκεται σε κομβικό σημείο και είναι άμεσα προσβάσιμος μέσω της Αττικής Οδού, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου και του Αττικού Μετρό.

Στο χώρο λειτουργούν ο πολυκινηματογράφος ODEON, με 12 πολυτελείς αίθουσες, το Cafe-Bar-Restaurant Αίγλη, το εστιατόριο Souvlucky Day, o all-american χώρος για casual dining Applebee’s, η αμερικάνικη αλυσίδα ποιοτικού fast food CBGB’S και το δισκοπωλείο pmw, προσφέροντας ποικίλες επιλογές για cinema, καφέ, φαγητό και διασκέδαση, κάθε ώρα της ημέρας.

Kosmopolis, Λεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι (Κόμβος Αττικής Οδού), τηλ.: 8011160000

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v