Βραδιές Μουντιάλ στο Hyatt Regency Thessaloniki

Μοναδικές βραδιές ”Μουντιάλ και Γεύσεων” διοργανώνει, από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Ιολύιου, το Hyatt Regency Thessaloniki. Παρακολουθείστε τους αγώνες στη μεγάλη οθόνη του bar Aficionado, δοκιμάζοντας αυθεντικές γερμανικές γέυσεις και μπύρες ή παραδοσιακά πιάτα των χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες και κερδίστε αναμνηστικά δώρα.
Βραδιές Μουντιάλ στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ειδικά για την περίοδο του Μουντιάλ, από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου, το Hyatt Regency Thessaloniki διοργανώνει, για τους φίλους του Παγκοσμίου Κυπέλου, τις μοναδικές βραδιές ”Mundial & Γεύσεις” στο bar Aficionado, που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο.

Τις ημέρες και ώρες μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ, οι επισκέπτες του bar Aficionado, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες σε μεγάλη οθόνη και να κερδίσουν δώρα, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν αυθεντικές γερμανικές γεύσεις και μπύρες, ή παραδοσιακά πιάτα των χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες.

Το bar Aficionado του Hyatt Regency Thessaloniki είναι ένα μοναδικής αισθητικής ”club” με τεράστιες δερμάτινες πολυθρόνες, άνετους καναπέδες και ιδιαίτερους χώρους συναντήσεων, περιστοιχισμένους από όμορφους πίνακες, τζάκι καθώς και εξωτερική βεράντα με συντριβάνι, που οδηγεί στον τέλεια διαμορφωμένα κήπο.

Για να μην ακούτε ότι η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα είναι συνήθεια... λαϊκή.

Hyatt Regency Θεσσαλονίκη, 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας, τηλ.: 2310 401234

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v