To ιστορικό AB Ψυχικού ανακαινίστηκε μετά από 50 έτη λειτουργίας

Το ΑΒ Ψυχικού άλλαξε διαρρύθμιση και απέκτησε νέα τμήματα και ψηφιακές υπηρεσίες.
To ιστορικό AB Ψυχικού ανακαινίστηκε μετά από 50 έτη λειτουργίας

Μετά από 50 χρόνια λειτουργίας, το ιστορικό ΑΒ Ψυχικού επί της λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος, γιορτάζει και αλλάζει το σούπερ μάρκετ όπως το είχες μέχρι τώρα στο μυαλό σου.

Ψηφιακές υπηρεσίες, εντελώς διαφορετική αγοραστική εμπειρία, ιδέες, καινοτομίες αλλά και νέα τμήματα, συνθέτουν το ανακαινισμένο αισθητικά και λειτουργικά κατάστημα του ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αρχικά, θα εκτιμήσεις το νέο τμήμα Grab & Go. Εκεί θα βρεις snack, σαντουιτσάκια, λαχταριστά γεύματα για να ικανοποιήσεις τις μεσημεριανές σου λιγούρες, αλλά και χυμούς, σμούθι ή καφέδες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Στο ισόγειο έχουν συγκεντρωθεί πλέον όλα τα τμήματα των φρέσκων, για να μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου ακόμα πιο εύκολα. Εκεί θα βρεις την πλούσια ποικιλία φρούτων και λαχανικών, κρεατικών, ψαριών, θαλασσινών, αλλαντικών και τυριών.



Για τους τυρολάγνους, στο ισόγειο υπάρχει η La Fromagerie. Ακούγεται πολύ παριζιάνικο, έτσι; Σε ελεύθερη μετάφραση, La Fromagerie σημαίνει μπουτίκ τυριών και όπως το λέει και το όνομά της, εδώ θα βρεις σπάνια τυριά από μικρά ντόπια τυροκομεία, αλλά και τυροκομεία εκτός συνόρων. Πλησίον της Μπουτίκ Τυριών εδρεύει το Sushi Bar· εδώ φτιάχνουν το sushi ενώπιον σου. 

Κατεβαίνοντας στο -1, θα ανακαλύψεις τη νέα κάβα του καταστήματος, εξοπλισμένη με σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο, αλλά και ποικιλία ετικετών από ντόπιους αμπελώνες μικρών παραγωγών του τόπου μας. 

Λίγο παραπέρα από την κάβα, βρίσκεται η απόλυτη «Armonia», ήτοι πληθώρα υγιεινών επιλογών όπως βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής, επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη. 



Ανηφορίζοντας στον πρώτο όροφο θα ανακαλύψεις προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά. 

Εν ολίγοις, στο ΑΒ Ψυχικού, θα κάνεις τη βόλτα σου. Το κατάστημα στα ψηφιακά του κιόσκια θα σου δώσει σειρά προτεραιότητας και μπορείς να βλέπεις πότε έρχεται η σειρά σου από τις οθόνες του καταστήματος, οπότε ξέχνα τις ουρές μπροστά από τα αλλαντικά και τυριά, ψάρια και κρέατα. Στα ειδικά ενημερωτικά κιόσκια, μπορείς να βρεις πληροφορίες για προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Ουρά θα γλιτώσεις και στα ταμεία –στο ΑΒ Ψυχικού υπάρχουν και αυτόματα.

Στο παλιό και ταυτόχρονα νέο κατάστημα του ΑΒ σε ξεναγεί εξ αποστάσεως ο Γιώργος Λιανός, ο μαιτρ των τυριών Bασίλης Γκαγκαστάθης, ο sommelier Γιώργος Κολοβέντζος και η διατροφολόγος Κατερίνα Βλάχου. 


Περισσότερα για την ανανεωμένη έκδοση του ΑΒ Ψυχικού εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v