Διακοπές χωρίς τους έξυπνους βοηθούς σου πας; Δεν πας...

Και επειδή χρειάζεσαι μια ανανέωση στο κινητό σου, στα καταστήματα Public μπορείς να βρεις δύο φοβερές νέες προτάσεις για smartphone.
Διακοπές χωρίς τους έξυπνους βοηθούς σου πας; Δεν πας...

Οι παραλίες άνοιξαν, τα ξενοδοχεία είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους τουρίστες κι εσύ μετά από τόσους μήνες εγκλεισμoύ σχεδιάζεις ήδη τις φετινές διακοπές σου. Εκτός από τα καθιερωμένα – ομπρέλες, μαγιό, πετσέτες κι αντηλιακό – η λίστα των διακοπών περιλαμβάνει και τις απαραίτητες ψηφιακές φορητές συσκευές σου. Πώς αλλιώς θα βρίσκεσαι σε επικοινωνία με τους αγαπημένους σου και πως θα ανεβάζεις στα κοινωνικά δίκτυα τις περιπέτειές σου;

Εάν το tablet σου δεν έχει άλλο ελεύθερο χώρο κι αν το κινητό σου μοιάζει σαν… ιστορικό κειμήλιο ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Και όταν μιλάμε για τεχνολογία, ένας είναι ο προορισμός: τα καταστήματα Public. Χιλιάδες προϊόντα σε περιμένουν να τα δεις και να τα δοκιμάσεις από κοντά.

Στο παρόν άρθρο σου προτείνουμε δύο κορυφαία προϊόντα από κάθε κατηγορία που θα σε κάνουν επαγγελματία vlogger, instagrammer, youtuber και θα σε βοηθήσουν να περάσεις χαλαρές και όμορφες στιγμές στις διακοπές σου. Πάμε λοιπόν…

Ξεκινάμε από το Samsung Galaxy S20+ 128GB το οποίο δεν είναι απλά κορυφαίο από άποψη δυνατοτήτων, αλλά και πανέμορφο. Τα 128GB αποθηκευτικού χώρου θα σου κρατήσουν σχεδόν για πάντα, ενώ η RAM των 8GB θα σηκώσει τα πάντα, από παιχνίδια και εφαρμογές βίντεο, μέχρι streaming και browsing – και όλα αυτά ταυτόχρονα! Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τεράστια οθόνη 6,7 ιντσών, ανάλυσης Quad HD+ εξαιρετικής φωτεινότητας που δεν πτοείται ακόμα και κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο.



Η κάμερά του ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Πλέον θα μπορείς να τραβάς επικά βίντεο ή φωτογραφίες, αφού διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών τελευταίας τεχνολογίας: 12MP (wide), 64MP (telephoto), 12MP (ultrawide) & TOF, με ανάλυση που αγγίζει την πραγματικότητα! Επιπλέον προσφέρει την δυνατότητα λήψης επαγγελματικών βίντεο ανάλυσης 8K στα 24fps και με λειτουργία Super Steady. Τέλος η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 10MP f/2.2 για εκπληκτικές selfies σε όλες τις συνθήκες, έτοιμες για ανέβασμα στα social media. Τι άλλο να ζητήσεις;

Η επόμενη πρότασή μας είναι το νέο Xiaomi Redmi Note 9 Pro, ένα μοντέλο το οποίο συνεχίζει τον θρύλο της σειράς Redmi Note! Και εδώ η οθόνη είναι 6.67 ίντσες, ανάλυσης FHD+ ενώ η μνήμη των 6GB Ram και ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 720G σου εγγυώνται απίστευτες επιδόσεις! Τα Redmi Note 9 Pro έρχονται σε 2 χωρητικότητες (64GB / 128GB) αλλά διατηρούν κοινά 2 χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να μην τα αποχωρίζεσαι!



Το πρώτο είναι η μπαταρία τους: με χωρητικότητα 5020 mAh και υποστήριξη ταχείας φόρτιση 18W, τα Note 9 Pro θα σε απαλλάξουν από το άγχος μήπως ξεμείνεις! Το δεύτερο χαρακτηριστικό που τα καθιστά απαραίτητα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις είναι η κάμερα τους. To πανίσχυρο τετραπλό AI σύστημα καμερών με αισθητήρες: 64MP & 8MP & 5MP & 2MP θα σου προσφέρει φωτογραφίες εξαιρετικής ευκρίνειας σε όλες τις συνθήκες και βίντεο 4Κ στα 30fp ενώ η selfie κάμερα με αισθητήρα 16MP αναγνωρίζει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, επιτυγχάνοντας ακόμα πιο επαγγελματικές selfies.

Καλά τα smartphones, αλλά αν θες να απολαμβάνεις streaming video, να σερφάρεις ανέμελα στο Internet ή να διαβάζεις ένα ηλεκτρονικό βιβλίο όπως και να το κάνεις, θες μια μεγάλη οθόνη.
Η πρώτη μας επιλογή δεν είναι άλλη από το Apple iPad 10,2" 7th Gen 32GB το οποίο συνδυάζει τη δύναμη και την ικανότητα ενός υπολογιστή με την ευκολία χρήσης και ευελιξίας ενός tablet!



Η Retina οθόνη του είναι κορυφαίας ποιότητας και σε συνδυασμό με το στερεοφωνικό σύστημα ήχου θα απολαμβάνεις ξεκούραστα ταινίες και σειρές σε όλες σου τις διακοπές. Φυσικά, για αυτούς που ακόμα και στις διακοπές θα θέλουν να εργαστούν, το iPad 10,2” 7th Gen υποστηρίζει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους Smart Keyboard και το Apple Pencil αξιοποιώντας όλες τις εκπληκτικές δυνατότητες του νέου iPadOS για σχεδίαση και multitasking.

Για όσους είναι fan του Android δεν θα μπορούσε να λείψει και μία κορυφαία πρόταση σε Android tablet. Αυτή δεν είναι άλλη από το Samsung Tab A 2019 το οποίο έρχεται με μεγάλη οθόνη 10.1 inch ανάλυσης 1920x1200 pixel ώστε να αφεθείτε στη μαγεία των αγαπημένων σας ταινιών ή σειρών στο Netflix!



Επιπλέον το σύστημα διπλών ηχείων σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική απολαμβάνοντας πλούσιο, αληθινό τρισδιάστατο ήχο Dolby Atmos. Τέλος πρόκειται για μία συσκευή για όλη την οικογένεια καθώς ενσωματώνει δυνατότητες γονικού ελέγχου! Ελπίζουμε να σου δώσαμε κάποιες ιδέες για το επόμενο smartphone και tablet σου. Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr και απογείωσε την επικοινωνία και την ψυχαγωγία σου με έναν από τους κορυφαίους ψηφιακούς βοηθούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v