#cook4heroes: Μια υπέροχη κίνηση

Τα εστιατόρια Botrini’s και Canaves Oia μαγειρεύουν για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.
#cook4heroes: Μια υπέροχη κίνηση
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύει η ανθρωπότητα, για πρώτη φορά γίνεται αντιληπτό πως οι έννοιες του όλοι μαζί και της αλληλεγγύης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και γίνονται υποχρέωση όλων μας. Για αυτό κι εμείς, συμμετέχουμε στην κοινή δράση #cook4heroes παράλληλα με την ομάδα των εστιατορίων Cookoovaya, Basegrill και Τραβόλτα και την σύμπραξη των εστιατορίων Vezene και Birdman με το CTC, για να συνεισφέρουμε στην κοινή μάχη ενάντια στον Covid -19, με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα, μαγειρεύοντας για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς. Μια δράση που πραγματοποιείται χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Έτσι οι ομάδες των εστιατορίων Botrini’s και Etrusco συμπράττουν με την ομάδα του Canaves Oia και ήδη μαγειρεύουν για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ηρωική τους προσπάθεια.

Η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα, τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, στο χώρο του εστιατορίου Botrini’s, όπου τηρούνται αυστηρά τα μέτρα κι ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, που όρισε ή και θα ορίσει στο μέλλον ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Υγείας. Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Στην ενέργεια αυτή μας συνδράμουν οι παραγωγοί ελαιόλαδου «LIA Premium Olive Oil», "The Kotsonis estate" , Governor Γ.Δαφνής και Σ. Δαφνής Ο.Ε., "Paliolia" Ρωμανός Καρνέζης, "Terra Creta" και "Avalis". Επίσης η «Fashion Fruits» για φρούτα και λαχανικά, η Loulis Mills για άλευρα, η κυρία Ελένη Σταθοπούλου για ψάρια, η Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε. για τα κρέατα, η κάβα Φ-ΟΙΝΙ-Ξ , τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και η «ipackaging» για τη συσκευασία των γευμάτων και. Καθημερινά επίσης προστίθενται κι άλλοι. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά, καθώς, χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους η υλοποίηση αυτής της δράσης θα ήταν δύσκολη.

Είναι πραγματική χαρά για μας να συμμετέχουμε υποστηρικτικά, προσφέροντας σε όλους αυτούς ανθρώπους, τους σημερινούς ήρωες με τις μάσκες, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που φροντίζουν την υγεία των συμπολιτών μας και δίνουν σε όλους ελπίδα για το αύριο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Καλή δύναμη για τον αγώνα σας!

E. BOTRINI
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v