Τα ζωντανά του Αρκά έρχονται στις τηλεοράσεις μας

Τρία χρόνια μετά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», οι ήρωες του Αρκά επανέρχονται με νέες ιστορίες, αυτή τη φορά στην τηλεόραση.
Τα ζωντανά του Αρκά έρχονται στις τηλεοράσεις μας
Ο Στέφανος Κοσμίδης (σκηνοθέτης, ηθοποιός) και ο Κωνσταντίνος Οικονόμου (σκηνοθέτης) συνεργάζονται, κινηματογραφούν και παρουσιάζουν τους ήρωες του Αρκά...αλλιώς, σε σύλληψη, σύνθεση και επιμέλεια κειμένων του Δημήτερη Αγορά.

Το πρώτο μίνι επεισόδιο από τον “Προφήτη” είναι έτοιμο, ενώ στον πιλοτικό σχεδιασμό της σειράς περιλαμβάνονται επίσης σκηνές από τα κόμικς "Τα Ζευγάρια", "ο Προφήτης", "Τα Μαύρα", "Μαλλί με Μαλλί", "Χωρίς Πάγο", "Χρόνια Δίσεκτα" και το "Μετά την Καταστροφή".

«Ο Προφήτης τού Αρκά αποτελεί μία από τις σπονδυλωτές ιστορίες που έχουμε δημιουργήσει και είναι βασισμένες στα έργα του Αρκά. Με οπτική που διαφέρει από το ανυπέρβλητο σκίτσο του δημιουργού και κρατώντας το κείμενό του με ακρίβεια, διατηρούμε το καυστικό του χιούμορ που τόσα χρόνια σκιαγραφεί τον Έλληνα και τις συνήθειές του.

Στοχεύοντας παράλληλα στην ελληνική τηλεόραση που τόσο έχει ανάγκη από νέες φωνές και δημιουργικές συνεργασίες.

Μείνετε συντονισμένοι!»
Σ. Κοσμίδης - Κ. Οικονόμου



Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοσμίδης - Κωνσταντίνος Οικονόμου
Σύνθεση και επιμέλεια κειμένων: Δημήτρης Αγοράς
Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος: Μαρία Καραθάνου
Ηχοληψία / Sound Design: Αλέξανδρος Κανέλος
Πρωτότυπη μουσική: Μάνος Αντωνιάδης

Παίζουν (αλφαβητικά): Δημήτρης Αγοράς, Έλενα Αρβανίτη, Αλέξανδρος Βιδαλάκης, Θανάσης Βλαβιανός, Χριστίνα Δενδρινού, Παύλος Εμμανουηλίδης, Μιχάλης Ζαχαρίας, Βασιλική Ιατροπούλου, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Δημήτρης Κανέλλος, Στέφανος Κοσμίδης, Γιάννης Κουρκουμέλης, Μαρία Μπαλούτσου, Σπύρος Περδίου, Χαρά Τσιτομενέα,

Παραγωγή: ORKI PRODUCTIONS

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v