20 φορές που τα εστιατόρια το παράκαναν με το food styling

Δε λέμε, καλή φάση η γκουρμέ παρουσίαση αλλά αυτά τα εστιατόρια μάλλον το κούρασαν και πέθανε.
20 φορές που τα εστιατόρια το παράκαναν με το food styling
Το food styling θεωρείται από πολλούς τέχνη. Μπορεί και να' είναι. Αν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ένα πιάτο θα πρέπει να μοιάζει με πίνακα για να καταλήξει στο στομάχι μας.

Α, ναι, γιατί πρώτα χορταίνει το μάτι λένε και μετά το στομάχι. Καλώς.

Στις παρακάτω περιπτώσεις όμως κάτι δεν πήγε καλά με το styling (και το food) και όχι μόνο το μάτι μας δεν χόρτασε, αλλά αντιθέτως πήγε να μας βγει κιόλας.

Ας ξεκινήσουμε με αυτή την χωριάτικη που μας έκανε εθνικά περήφανους.


Λάτε μέσα σε αβοκάντο, μάλιστα.



Πρωινό που κάτι πήγε λάθος μάλλον.


Μια σαλάτα που εξερράγη.


Κι εδώ η πιο λυπητερή σαλάτα του Σύμπαντος.



Θυμάστε τους εφιάλτες που είχατε παιδιά; Έμοιαζαν κάπως έτσι.



To brunch το παραδοσιακό, το μίνιμαλ.



Σε αυτό το εστιατόριο σου φέρνουν στίφτη και πορτοκάλια αντί χυμού. Μήπως θες να πλύνω και τα πιάτα κιόλας μάστορα;



Το “καλύτερο σκωτσέζικο αυγό του κόσμου”, λέει.



Κι εδώ βλέπουμε μια πέτρα με βούτυρο.



Αυτό το πιάτο λογικά λέγεται “μουσικός εφιάλτης”.




Ελπίζουμε να μην έχουν γεύση τυριού.



Ο χειρότερος τρόπος να καταστρέψεις ένα πρωινό.



Καφές μέσα σε καρότο. Πιο χίπστερ, δεν γίνεται!



Όποιος βρει το φαγητό εδώ μέσα, κερδίζει.



Κι εδώ έχουμε την Lady Gaga με ένα φόρεμα από jamon serano.



Εδώ βλέπουμε το κόνσεπτ “το κοτόπουλο που κατεβαίνει τα σκαλιά”. Παρατηρήστε πόσο τεχνιέντως έχει κρυφτεί η σάλτσα BBQ στη ντουλάπα.



Πρώτα το τρως, μετά καλείς το 166.



Τι φάση εδώ;



Οκ, το κλείνουμε εδώ το άρθρο. Γεια σας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v