Τι λέει το σώμα σου για σένα;

Τι αποκαλύπτει το πρόσωπο, τα χέρια, τα φρύδια, τα μαλλιά, τα χείλη και το… πέος για τον χαρακτήρα μας;
Τι λέει το σώμα σου για σένα;
Απ’ την κορυφή ως τα… νύχια η επιστήμη έχει κατά καιρούς συνδέσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της εμφάνισής μας με στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Το κατά πόσο είναι ακριβή δεν γνωρίζουμε, όμως έχει αρκετό ενδιαφέρον να τα παραθέσουμε.

Μαλλιά

Οι ξανθιές γυναίκες λένε πως έχουν μεγαλύτερη σιγουριά από τις καστανές και τις κοκκινομάλες, ενώ οι κοκκινομάλες έχουν τον πιο ευαίσθητο χαρακτήρα. Οι κοκκινομάλες τώρα είναι πιο ευαίσθητες στον πόνο, ενώ ο μέσος καράφλας έχει ΙQ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο.

Πρόσωπο

Άνδρες με πλατύ πρόσωπο έχουν μεγαλύτερη τάση προς το κακό και απατούν συχνότερα, ενώ άνδρες με στενότερο πρόσωπο είναι πιο πιθανό να είναι ευγενικοί και «ανοιχτοί».

Φρύδια

Οποιοσδήποτε με πυκνά, σκουρόχρωμα φρύδια είναι πιο φιλικός και ενεργητικός. Λιγότερο ενδιαφέρον ως χαρακτήρες παρουσιάζουν άτομα με αραιά φρύδια, ενώ όσοι έχουν ίσια φρύδια θεωρούνται ισχυρογνώμονες. Φρύδια που «δείχνουν» προς τα πάνω υποδεικνύουν δυνατές επαγγελματικές αξίες και ηγετικό χαρακτήρα, ενώ ακατάστατα φρύδια υποδεικνύουν… ακατάστατη ζωή.

Μύτη

Αν η μύτη σας κοιτάει πάνω, τότε κάθε άλλο παρά ψηλομύτης είστε – θεωρείστε ευγενικός, αισιόδοξος και «γεμάτος» σαν χαρακτήρας με άπειρο ενθουσιασμό. Αν έχετε μύτη «γέρακι» τότε, λένε ότι, θεωρείστε επαναστατικός νους και δεν σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Αυτιά

Όσο πιο «πεταχτά» είναι τόσο πιο πολύ σας αρέσει να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Άτομα με επίπεδα αυτιά τείνουν να επηρρεάζονται εύκολα από τους άλλους, ενώ αν έχετε μεγάλους λοβούς τότε λένε ότι ξέρετε τι εστί πολυτελής ζωή. Αν, τέλος, το πάνω μέρος του αυτιού είναι μεγαλύτερο και στρογγυλότερο από το κάτω, τότε αυτό αποτελεί δείκτη ευφυΐας.

Χείλη

Γυναίκες με λεπτά χείλη έχουν τάση να κάνουν μακροχρόνιες σχέσης ενώ όσες έχουν σαρκώδη και μεγάλο στόμα τείνουν να είναι τυχερές, και αρκετά δημοφιλείς. Wink Wink.

Χέρια

Άτομα με μακριά χέρια έχουν 10% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν Αλτσχάιμερ και 7% λιγότερες πιθανότητες για άνοια. Επίσης, όσοι άνδρες έχουν μεγαλύτερο παράμεσο από τον δείκτη αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες αλλά είναι συνήθως χειρότεροι οδηγοί. Όσων το μικρό δαχτυλάκι έχει την τάση να «εξέχει» από το χέρι τους είναι ανεξάρτητοι και εσωστρεφείς.

Γλουτός

Ένας στρογγυλός γλουτός δείχνει άτομο χαρούμενο και αισιόδοξο, ενώ ένας ‘πλακουτσωτός’ γλουτός συνήθως αντικατοπτρίζει άτομο ματαιόδοξο και λυπημένο. Ένας μυώδης γλουτός δείχνει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα.

 Πηγές: 1, 2
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v