Αυτό είναι το πιο ελκυστικό πρόσωπο στον κόσμο

Πώς θα έμοιαζε το ιδανικό γυναικείο πρόσωπο; Ένας πλαστικός βάλθηκε να μας το δείξει, συνδυάζοντας τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά και… ιδού το αποτέλεσμα.
Αυτό είναι το πιο ελκυστικό πρόσωπο στον κόσμο
Υπάρχει άραγε το «τέλειο» γυναικείο πρόσωπο που συνδυάζει αρμονικά τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. Μπορεί να βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά, σκεπτόμενοι ότι κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και όμορφο, ακόμη και με ατέλειες. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει χιλιάδες γυναίκες να επισκέπτονται πλαστικούς χειρουργούς ζητώντας πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Με βάση αυτά τα αιτήματα των γυναικών, ο πλαστικός Dr Julian De Silva συγκέντρωσε τις εννέα κορυφαίες επιλογές 1.000 πελατισσών του, και δημιούργησε, έστω και «φωτογραφικά» το πιο επιθυμητό γυναικείο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τη… ζήτηση λοιπόν, αυτό το «ιδανικό» πρόσωπο θα είχε τα φρύδια της Τζένιφερ Λόπεζ, τη μύτη της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον, το μέτωπο της Μάιλι Σάιρους, το πηγούνι της Σελένα Γκόμεζ, τα ζυγωματικά της Αντζελίνα Τζολί, το δέρμα της Ρις Γουίδερσπουν, τη γραμμή γνάθου της Σερ, τα μάτια της Κίρα Νάιτλι και τα χείλη της Πενέλοπε Κρουζ.

Με αυτές τις πρώτες ύλες, ιδού τι μας προκύπτει:


Πηγή: Telegraph
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v