Ο Ντούτσε βάζει τη στολή του στην Αθήνα

Πού θα σύχναζε φορώντας τη στολή του (με όλα τα φτερά) ο Μουσολίνι σήμερα στην Αθήνα; Φωτό – ντοκουμέντα στις πιο hip πιάτσες.
Ο Ντούτσε βάζει τη στολή του στην Αθήνα

Προτού βιαστείτε να μας κατηγορήσετε για ασέβεια, ανθελληνισμό κ.ο.κ οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πώς το παρόν φωτορεπορτάζ ειναι χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Χιουμοριστικού.

Χαρακτήρα.

Ωραία, συνεχίζουμε λοιπόν.

Σκεφτήκατε ποτέ σε ποια μέρη της πόλης θα μπορούσε να βάλει ο Ντούτσε τη στολή του (ενίοτε και με όλα τα φτερά) για να κάνει το κομμάτι του ως Ιταλός χίπστερ.

Προφανώς και όχι. Γιατί να το σκεφτείτε άλλωστε. Έχετε σίγουρα καλύτερα πράγματα να κάνετε.

Εμείς το κάναμε όμως, και ιδού τα αποτελέσματα με τον Ντούτσε να βάζει την στολή του σε “in” μέρη της πόλης.

Στην Πλατεία Καρύτση για να απολαύσει indie μουσικές σε μία από τα πάλαι ποτέ hip spot της πόλης το οποίο κρατά ακόμα τον χαρακτήρα του.


Στην Πραξιτέλους για μπυρίτσα στο χέρι και afro μουσικές στα παρακείμενα εναλλακτικά μπαρ.



Στην ανερχόμενη οδό Πετράκη, η οποία όπως πληροφορήθηκε είναι πολύ “in” αυτήν την περίοδο, για να τσιμπήσει χαβανέζικο sushi.



Σε αυτά πολυφωτογραφημένα σκαλάκια της Πλάκας, μήπως καταφέρει και κάνει photobomb σε μια από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Αθήνας.



Για να πάει για brunch όπως επιτάσσει η νέα μόδα της Κυριακής. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Ντούτσε έχασε τον πόλεμο από τους Έλληνες επειδή είχε αδυναμία στα αυγά Benedict και τα smoothies.



Στην Πρωτογένους στου Ψυρρή γιατί διάβασε στο In2life πως “εκεί αράζουν έξω με μπύρα στο χέρι για να ακούσουν ωραίες μουσικές”.



Στο Γκάζι για τον gay friendly χαρακτήρα του. Συγκεκριμένα στην Πλατεία Κεραμεικού φόρεσε τη στολή του “με όλα τα φτερά”, για να γίνει ένα με το πλήθος.



Στην Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι, όπου έχει ακούσει πως υπάρχουν hipster μαγαζάκια με ωραίες μουσικές. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v