Τι παίζει με τις μυστηριώδεις μπάλες στην Αθήνα;

Μυστηριώδεις πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και μπλε μπάλες εμφανίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Τι να σημαίνουν άραγε;
Τι παίζει με τις μυστηριώδεις μπάλες στην Αθήνα;

Πιθανώς να αναρωτηθήκατε ποιος βρίσκεται πίσω από τις τεράστιες μπάλες που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, δίνοντας χρώμα στο γκρίζο της πόλης.

Θα τις είδατε να… καταλαμβάνουν σημεία στην Ερμού, την Κλαυθμώνος, την πλατεία Κοραή, το Πάρκο Ελευθερίας και το Νομισματοκοπείο.



Ε λοιπόν, δίνουμε τέλος στο μυστήριο και αποκαλύπτουμε ποιος βρίσκεται πίσω από την τοποθέτησή τους.

Πρόκειται για τις μπάλες της επιτυχημένης καμπάνιας «Ζήσε το παιχνίδι», με την οποία ο ΟΠΑΠ μας βάζει κυριολεκτικά στην καρδιά του παιχνιδιού, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Η αρχή έγινε με το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο, οι μπάλες που σχηματίζουν το γνωστό σε όλους μας ανθρωπάκι στο λογότυπο του ΟΠΑΠ, «εισβάλουν» δυναμικά μαζί του σε τρισδιάστατη μορφή σε διάφορα σημεία της πόλης και αλλάζουν… χρωματιστά την καθημερινότητα όλων.



 Υπό τον ήχο του «Let me entertain you» του Robbie Williams, που δίνει το ρυθμό και τον παλμό στη διασκέδαση, ο ΟΠΑΠ λέει «Ζήσε το παιχνίδι» και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Το #ZiseToPaixnidi δεν κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με αυτό τον τρόπο. Ήδη εμφανίζεται και σε στάσεις λεωφορείων – όπως θα δείτε παρακάτω - βιτρίνες πολυκαταστημάτων και πολυσύχναστα σημεία σε όλη την Ελλάδα μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μοναδική.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v