"Ο Θεός δεν κάνει λάθη"

Ζευγάρι χριστιανών σόκαρε την κοινή γνώμη αφού άφησαν το παιδάκι τους να πεθάνει από ίκτερο εμπιστευόμενοι τον… Θεό!
Ο Θεός δεν κάνει λάθη
Ένα ζευγάρι Χριστιανών από το Μίσιγκαν πήγε την πίστη στο Θεό ένα βήμα παραπέρα, αφού όπως αναφέρει η Dailymail άφησαν το παιδί τους να πεθάνει λίγες ημέρες μετά την γέννησή του, αρνούμενοι να το πάνε σε νοσοκομείο.

«Ο Θεός δεν κάνει λάθη», είπε η μητέρα του βρέφους στην οικιακή βοηθό, η οποία προσφέρθηκε να πάει την μικρή Abigail στον γιατρό. Το παιδί ήταν απόλυτα υγιές αρχικά, όμως μερικές ημέρες μετά τη γέννα δεν έτρωγε σωστά και έβηχε αίμα. Όπως αναφέρουν οι αρχές, η μητέρα έβαλε το παιδί δίπλα σε ένα παράθυρο, φορώντας του μόνο μια πάνα και χρησιμοποιούσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να το κρατάει ζεστό.

Η κατάσταση του μωρού επιδεινώθηκε τις επόμενες ημέρες, με τη μητέρα να συνεχίζει να αρνείται τη διακομιδή του βρέφους στο νοσοκομείο, και εν τέλει η Άμπιγκειλ σταμάτησε να αναπνέει την τρίτη ημέρα μετά τη γέννησή της.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν όταν ο αδερφός της μητέρας τους κάλεσε και τους είπε για το θάνατο της μικρής. Όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το βρέφος νεκρό και κόσμο γύρω του να προσεύχεται για να την… αναστήσει.

Οι γονείς κατηγορούνται για δολοφονία από αμέλεια και εφ’ όσον καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 15 χρόνων.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v