Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σοκ και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Εκτός Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ θα παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με ανακοίνωση που ανέβασε μέσω της επίσημη σελίδα του στο Facebook. Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο του στερεί τη δυνατότητα να συμμετέχει στα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ.

Στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα εξέφρασε την πλήρη στήριξή του προς την Εθνική Ομάδα, ενώ δεν έκρυψε την στεναχώρια του για το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να την βοηθήσει στη διοργάνωση που ακολουθεί.



Εντωμεταξύ πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μετά την είδηση της απουσίας του. Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκανε λόγο για «ύπαρξη ενός οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου από πλευράς της ομάδα του ΝΒΑ στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης, σε πλήρη γνώση αν όχι και παρότρυνση του ΝΒΑ, που έφεραν σε δύσκολη θέση τον αθλητή».

Στις κατηγορίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης απάντησαν με τη σειρά τους το ΝΒΑ και οι Milwaukee Bucks, υποστηρίζοντας πως ο τραυματισμός του παίκτη είναι υπαρκτός και χαρακτηρίζουν ψευδείς του ισχυρισμούς της ΕΟΚ.

«Το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς ακολούθησαν το απαιτούμενο πρωτόκολλο που προβλέπεται στη συμφωνία του ΝΒΑ με τη FIBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό που έχει επιβεβαιωθεί μέσω πολλαπλών εξετάσεων και κάθε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής», αναφέρουν.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v