Ευτραφής γυναίκα βάζει στη θέση του άντρα που την χλευάζει

Ευτραφής κοπέλα σε πτήση δεν ανέχεται τα προσβλητικά σχόλια διπλανού της για το βάρος της και του ζητά τον λόγο. Δείτε τι γίνεται στη συνέχεια, στο video που έγινε viral.
Ευτραφής γυναίκα βάζει στη θέση του άντρα που την χλευάζει
Ένα ευτραφές μοντέλο άκουσε τον συνεπιβάτη της σε πτήση να κάνει άσχημα σχόλια για το σώμα της και αποφάσισε να του απαντήσει καταλλήλως, καταγράφοντας την συζήτησή τους στο κινητό της.

Η Natalie Hage, έχοντας κλείσει ειδική θέση με περισσότερο χώρο, βρέθηκε να κάθεται δίπλα σε έναν άντρα ο οποίος άρχισε να γελά μόλις την είδε και να παριστάνει ότι δυσκολεύεται να βολευτεί στη θέση του εξαιτίας της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, ο τύπος έστρεψε το κινητό του προς αυτή για να τη βγάλει φωτογραφία, και άρχισε να στέλνει υποτιμητικά σχόλια για εκείνη σε μια φίλη του, γελώντας.

Μερικά από τα μηνύματα που είδε η κοπέλα να στέλνει ο άγνωστος άντρας ήταν «Νομίζω ότι έφαγε έναν Μεξικανό» και «φοβάμαι ότι το αεροπλάνο δε θα απογειωθεί».

Η συνέχεια; Η Natalie άνοιξε την κάμερα του κινητού της και αποφάσισε να μιλήσει στον άντρα, ζητώντας του τον λόγο. Εκείνος αρχικά ζήτησε συγγνώμη επειδή είχε πιει πολύ, αλλά ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία η κοπέλα τον έβαλε στη θέση του.

Δείτε το video που έγινε viral:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v