Ο πιο συγκινητικός θηλασμός που έγινε viral

Αυτή είναι η συγκινητική ιστορία της εβραίας νοσοκόμας που θήλασε το βρέφος ενός ζευγαριού από την Παλαιστίνη και έγινε η «δεύτερη μαμά» του.
Ο πιο συγκινητικός θηλασμός που έγινε viral
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem της Ιερουσαλήμ αυτή την εβδομάδα, όπου βρέθηκε ζευγάρι Παλαιστινίων μαζί με το βρέφος τους μετά από τροχαίο. Εκεί βρήκαν τον πιο αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο μιας ισραηλινής νοσοκόμας.

Μετά το δυστύχημα, ο πατέρας του παιδιού έχασε τη ζωή του, ενώ η μητέρα νοσηλευόταν με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Το εννέα μηνών αγοράκι δεν είχε πάθει τίποτα, αλλά αρνούταν πεισματικά να φάει.

Οι συγγενείς του βρέφους που βρέθηκαν στο νοσοκομείο προσπάθησαν να του δώσουν γάλα με το μπιμπερό, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι τότε, το βρέφος τρεφόταν αποκλειστικά θηλάζοντας από τη μητέρα του.

Μετά από επτά ώρες κλάματος και άρνησης να πιει από το μπιμπερό, η θεία του βρέφους έκανε έκκληση στο νοσοκομείο να βρεθεί κάποια γυναίκα να το θηλάσει. Μια ισραηλινή νοσοκόμα που βρέθηκε κοντά τους, η Ula, προσφέρθηκε εθελοντικά να το κάνει η ίδια. Η παλαιστινιακή οικογένεια έμεινε εμβρόντητη, καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι μια εβραία θα δεχόταν να θηλάσει ένα παιδί Αράβων.

Ωστόσο, η νοσοκόμα το θήλασε όχι μία, αλλά πέντε φορές κατά την διάρκεια της βάρδιας της. Μάλιστα, στην συνέχεια, επειδή σχολούσε, πόσταρε αγγελία για να βρεθούν εθελόντριες να συνεχίσουν το τάισμα, η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Οι παλαιστίνιοι συγγενείς δήλωσαν συγκινημένοι από την ευγενική προσφορά της κοπέλας. Μάλιστα, της ανέφεραν μία πεποίθηση των Παλαιστινίων, ότι όποια γυναίκα θηλάσει τουλάχιστον πέντε φορές ένα παιδί, γίνεται η δεύτερη μητέρα του.

«Φυσικά δεν θέλω να πάρω τη θέση της μαμάς του, αλλά μπορώ πλέον να λέω ότι έχω ένα παλαιστίνιο γιο», δήλωσε στα ισραηλινά μέσα η νοσοκόμα.

Πηγή
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v