Μια απίστευτη πρόταση γάμου κάτω απ' το Βόρειο Σέλας!

Ένας φωτογράφος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του με φόντο το Βόρειο Σέλας και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό θα δείτε σήμερα.
Μια απίστευτη πρόταση γάμου κάτω απ το Βόρειο Σέλας!
Ο Dale Sharpe είναι ένας 34χρονος φωτογράφος που, εδώ και πέντε χρόνια, προετοίμαζε την τέλεια πρόταση γάμου: «Κυνηγούσε» το βόρειο σέλας, γιατί με την 29χρονη σύντροφό του, Karlie, είχαν ταξιδέψει για να δουν αυτό το φαντασμαγορικό φαινόμενο πάνω από 30 φορές. Ήταν μια αγαπημένη τους «συνήθεια» και ο Dale αποφάσισε πως αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο θέλει να τη ζητήσει σε γάμο.

«Δεν είχα ακούσει να το έχει κάνει ποτέ κανένας άλλος και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό», δήλωσε. Σε ένα ταξίδι που σχεδίασαν από την Ισλανδία στη Νορβηγία και από εκεί στη Φινλανδία, κάνοντας τον γύρο της Σκανδιναβίας, ο Dale βρήκε τελικά το ιδανικό σκηνικό. Μια νύχτα που το Βόρειο Σέλας έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό, εκείνος έστησε τη μηχανή του κάνοντας την Karlie να πιστέψει ότι πρόκειται απλώς για μία σέλφι, και γονάτισε και της πρόσφερε το δαχτυλίδι. Εκείνη δεν θα μπορούσε παρά να δεχτεί.

Όπως δήλωσε ο φωτογράφος, δεν είναι η πρώτη απόπειρά του να της προτείνει να τον παντρευτεί. Πριν λίγο καιρό, είχε αγοράσει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι και το έκρυψε σε μια συσκευασία ενυδατικής κρέμας για να μην το ανακαλύψει η φίλη του, όταν επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ισλανδία. Στο αεροδρόμιο όμως, η αποσκευή μετρήθηκε ως υπέρβαρη, και η φίλη του, χωρίς εκείνος να το καταλάβει, πέταξε την ενυδατική στα σκουπίδια του αεροδρομίου. Εκείνος το ανακάλυψε πολύ αργά πια, στην Ισλανδία. Δεν είπε όμως τίποτα, και περίμενε να συγκεντρώσει εκ νέου χρήματα για το επόμενο δαχτυλίδι και το επόμενο ταξίδι.

Δείτε την φωτογραφία της πρότασης γάμου, καθώς και άλλες εικόνες από τα ταξίδια του ζευγαριού στην Σκανδιναβία, παρακάτω:









Πηγή: BoredPanda 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v