Έρχεται... καιρός για παραλία

Τα πρώτα… τριαντάρια έρχονται στην Αττική. Δείτε την πρόγνωση του καιρού που γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινός τις επόμενες ημέρες.
Έρχεται... καιρός για παραλία
Μέχρι τους 29-30 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στην Αθήνα αύριο Πέμπτη, καθώς και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα και Τρίτη), σύμφωνα με την πρόγνωση του Weather.com.

Στην κεντρική Ελλάδα, μάλιστα, η θερμοκρασία τις ίδιες ημέρες θα σπάσει το φράγμα των 30 βαθμών και θα φτάσει τους 33 σε πόλεις όπως η Χαλκίδα, η Λαμία, η Λάρισα και η Καρδίτσα.

Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο διήμερο (Τετάρτη-Πέμπτη), η ΕΜΥ προβλέπει αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει ως τους 25 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα στους 27 και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι τους 23 βαθμούς.

Κι ενώ την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και ο υδράργυρος θα επιστρέψει σε ανοδική πορεία στο τέλος της εβδομάδας – στην Αττική, το σαββατοκύριακο θα φτάσει τους 27-28 βαθμούς.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v