Διάσημοι σταρ που αγαπούν την Ελλάδα

Δείτε ποιοι σταρ του Χόλιγουντ «ψηφίζουν» Ελλάδα και σε ποιους προορισμούς της χώρας έχουν βρει τα μόνιμα «καταφύγιά» τους.
Διάσημοι σταρ που αγαπούν την Ελλάδα

Ο Τομ Χανκς τραγουδά «σ’ αγαπώ» σε ελληνικά γλέντια. Ο Ράσελ Κρόου απορεί πώς ζούσε μέχρι τα 49 του χωρίς να έχει γνωρίσει την ομορφιά των ελληνικών νησιών. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βγάζει… διαρκείας στο Αιγαίο και η Μαντόνα βρίσκει την δική της Ιθάκη στα Επτάνησα.

Οι αστέρες του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας showbiz αγαπούν την Ελλάδα, και το αποδεικνύουν με τις δηλώσεις τους, τις επενδύσεις σε σπίτια και τις συχνότατες επισκέψεις τους στη χώρα μας. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε τα πιο τρανταχτά παραδείγματα διασημοτήτων που… μένουν Ελλάδα.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η πασίγνωστη ηθοποιός του Sex & The City έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως η αγαπημένη της χώρα στον κόσμο είναι η δική μας, λάτρεψε την Κεφαλονιά μετά από διακοπές που έκανε στο νησί και μάλιστα έχει αναφέρει πως θα ήθελε ένα σπίτι στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια… «όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα», δηλώνει, σημειώνοντας παράλληλα πως τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην ελληνική κουζίνα.

Ράσελ Κρόου



«Πώς γίνεται να ζω 49 χρόνια πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη και να μην έχω πάει ποτέ στα ελληνικά νησιά; Τόσο όμορφα. Yassou Mykonos, θα επιστρέψω», έσπευσε να τουιτάρει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μετά την πρώτη του επίσκεψη στο νησί των ανέμων την άνοιξη του 2013.

Σακίρα και Πικέ

Η κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ισπανός ποδοσφαιριστής, από την στιγμή που αποφάσισαν πως είναι ζευγάρι, αποφάσισαν και πως το αγαπημένο τους μέρος για να ξεφεύγουν από όλους και απ’ όλα είναι η Ελλάδα. Ένας Αύστουστος στη Μύκονο, βουτιές στο Πόρτο Χέλι, πολυτελείς βαρκάδες στη Σκιάθο είναι μερικές από τις περιπτώσεις που ο φακός τους κατέγραψε στη χώρα μας – μάλιστα οι ίδιοι δεν αποφεύγουν τους υπόλοιπους παραθεριστές. Ο Πικέ, δε, ανεβάζει και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram όταν βρίσκεται με την Σακίρα στην Ελλάδα, ενώ η Σακίρα έχει μάθει και αρκετές λέξεις στα ελληνικά – σε πρόσφατο τηλεπαιχνίδι όπου βρέθηκε μπροστά σε μία διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια με ελληνικές ρίζες, αντάλλαξαν λίγες κουβέντες στα ελληνικά.

Τομ Χανκς

Δεν θα μπορούσε να μην αγαπήσει την Ελλάδα ο Τομ Χανκς, μετά τον γάμο του με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Εκείνη, αφού του σύστησε τις ομορφιές του τόπου και τα ήθη και τα έθιμά του, τον έπεισε να αποκτήσουν μια μεγάλη βίλα στην Αντίπαρο, όπου περνούσαν όλα τα καλοκαίρια τους τα τελευταία χρόνια. Πλέον, θα αναγκάζονται να… μοιράζουν τις διακοπές τους μεταξύ Αντιπάρου και Πάτμου, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσαν και άλλο ένα σπίτι, αυτή τη φορά στο νησί της Αποκάλυψης. Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο αμερικανός ηθοποιός νιώθει… 110% Έλληνας.

Μόνικα Μπελούτσι
Η ιταλίδα σταρ με την ομορφιά ελληνίδας θεάς, δεν θα μπορούσε παρά να ταιριάζει απόλυτα με την γοητεία των ελληνικών νησιών. Ένα από αυτά, όμως, της έχει κλέψει την καρδιά, και το επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι εδώ και πολλά χρόνια. Η Μόνικα Μπελούτσι με τον σύζυγό της Βενσαν Κασέλ και τις κόρες τους παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους με την Πάρο, εκεί όπου φιλοξενούνται πάντα από φιλικό τους ζευγάρι Γάλλων που διατηρούν βίλα στην περιοχή του Μόλου. Η μεγάλη σταρ παραμένει απλή και προσιτή, ψωνίζει από τα μίνι μάρκετ και τρώει ψαρομεζέδες στα ταβερνάκια του νησιού, παρέα με τους φίλους της.

Σοφία Λόρεν

Ήταν το 1957 όταν η Σοφία Λόρεν κατέφτασε για πρώτη φορά στην Ύδρα, της οποίας… έγινε σύμβολο. Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νησί για να υποδυθεί μια νεαρή νησιωτοπούλα στην ταινία «Το παιδί και το δελφίνι», και από τη στιγμή που τραγούδησε το «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη», οι ντόπιοι τη λάτρεψαν και εκείνη ανταπέδωσε τη λατρεία. Ακόμη και σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλεσε την Ύδρα «το πιο υπέροχο μέρος του κόσμου», και είπε πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Είπε μάλιστα πως το μυστικό της ομορφιάς της είναι οι διακοπές που έκανε μακριά από όλους και απ’ όλα στα αγαπημένα της μέρη – μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και το νησί του Αργοσαρωνικού.

Μαντόνα
Η βασίλισσα της ποπ, μετά από την οδύσσεια πολλών μουσικών δεκαετιών, βρήκε κυριολεκτικά την Ιθάκη της. Η 57χρονη τραγουδίστρια έχει επισκεφθεί πολλούς ελληνικούς προορισμούς, όπως την Μύκονο και τη Ρόδο, αλλά τα τελευταία χρόνια, μετά από την καλοκαιρινή εμπειρία της διαμονής της στην Ιθάκη, αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της σπίτι στο νησί του Οδυσσέα. Μάλιστα, όπως διέρρευσε στον Τύπο, σχεδιάζει να συμμετάσχει σε ένα επενδυτικό project εξάστερου συγκροτήματος με βίλες στο νησί, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και το δικό της επτανησιακό καταφύγιο.

Σύσσωμο το Χόλιγουντ για την Ελλάδα
Το ενημερωτικό δίκτυο της ομογένειας Ellines.com συγκέντρωσε δηλώσεις διασημοτήτων που λατρεύουν την Ελλάδα, και εκφράζουν την αδυναμία τους στις ομορφιές και τον πολιτισμό τους. Μεταξύ τους, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, η Σοφία Βεργκάρα, ο Τζόνι Ντεπ (τον οποίο πρόσφατα φήμες ήθελαν να αποκτά δικό του νησί στο Αιγαίο), ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, η Ριάνα, το ζεύγος Μπέκαμ, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Χιου Τζάκμαν, η Τζένιφερ Λόπεζ κ.α. Δείτε τους συγκεντρωμένους στο παρακάτω video:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v