20 μικρές αυθόρμητες σοφίες της ανθρωπότητας

Οι πιο τρελές, αλλά βαθυστόχαστες εμπνεύσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως αυτές οι 20 μικρές σοφίες ανθρώπων που είχαν υπέροχες επιφοιτήσεις την ώρα του ντους.
20 μικρές αυθόρμητες σοφίες της ανθρωπότητας
Την ώρα που περιμένεις να φτάσει το μετρό στη στάση σου. Την ώρα που κάθεσαι στην τουαλέτα έχοντας ξεχάσει να πάρεις μαζί σου το κινητό. Την ώρα που προσπαθείς να κοιμηθείς ή που προσπαθείς να παρατείνεις για λίγη ώρα το χαλαρωτικό ζεστό σου ντους. Είναι εκείνες οι στιγμές που το μυαλό σου έχει το περιθώριο να ταξιδέψει, να κάνει περίεργους ελιγμούς γύρω από λέξεις και ιδέες, και να «κατεβάσει» υπέροχες εμπνεύσεις.

Τέτοιες μικρές, αλλά μάλλον βαθυστόχαστες ανθρώπινες «σοφίες του ντους» συγκεντρώνει το κανάλι Shower Thoughts του Reddit, κι εμείς σας παραθέτουμε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες για να σκεφτείτε κι εσείς μέσα στο ντους αλλά… έξω από το κουτί.

Όταν πίνεις αλκοόλ, δανείζεσαι ευτυχία από την αυριανή ημέρα.

Το στομάχι σου νομίζει ότι όλες οι πατάτες είναι πουρές.

Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να πετάξουν, θα το θεωρούσαν γυμναστική και ποτέ δεν θα το έκαναν.

Αν ο γηραιότερος άνθρωπος του πλανήτη είναι 116 ετών, πριν από 117 χρόνια, στον πληθυσμό της Γης δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος από αυτούς που ζουν σήμερα σε αυτή. 

Η ύλη στα μαθήματα Ιστορίας, όσο περνούν τα χρόνια, θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη και δυσκολότερη.

Ένας τόνος άνθρωποι είναι στην κυριολεξία περίπου 12 με 15 άνθρωποι.

Αν εξωγήινοι από πλανήτη που απέχει από εμάς 65 εκατομμύρια έτη φωτός κοιτάζουν προς τη Γη, θα βλέπουν δεινόσαυρους.

Στόχος του γκολφ είναι να παίξεις όσο το δυνατόν λιγότερο γκολφ γίνεται.

Η βύθιση του Τιτανικού θα πρέπει να φάνηκε στους αστακούς στην κουζίνα του σαν θαύμα.

Αν για κάθε ταινία βγαίνουν prequels και sequels για το πριν και το μετά, γιατί να μη βγαίνουν και equels, δηλαδή ταινίες γυρισμένες την ίδια χρονική περίοδο με την πρωτότυπη ταινία, απλώς από εντελώς διαφορετική προοπτική;

Τα γράμματα «Χ88Β88» μοιάζουν σαν η λέξη VOODOO να καθρεφτίζεται.

Η Πρωταπριλιά είναι η μόνη μέρα που οι αναγνώστες μπαίνουν στον κόπο να αξιολογήσουν με κριτική σκέψη κατά πόσο ένα δημοσίευμα που διαβάζουν είναι αληθινό.

Χθες βράδυ, ένας φίλος μου ζήτησε να χρησιμοποιήσει τη θύρα USB μου για να φορτίσει το τσιγάρο του, αλλά την χρησιμοποιούσα ήδη για να φορτίσω το βιβλίο μου. Το μέλλον είναι ηλίθιο.

Όταν η Σουηδία παίζει κόντρα στη Δανία, το σκορ γράφεται «SWE-DEN». Και τα γράμματα που απομένουν είναι «DEN-MARK».

Η συμβουλή «πέσε να κοιμηθείς, θα είσαι περδίκι το πρωί» είναι το ανθρώπινο αντίστοιχο του «δοκίμασες να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις;»

Στο μέλλον, φανταστείτε πόσες κάμερες Go-Pro θα βρεθούν θαμμένες στο χιόνι στα βουνά, με τις τελευταίες στιγμές ανθρώπων καταγεγραμμένες.

Η σκιά σου είναι η απόδειξη ότι το φως ταξίδεψε ανενόχλητο επί 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα, για να βρει ένα και μοναδικό εμπόδιο προτού φτάσει στον προορισμό του στο έδαφος: Εσένα.

Ποτέ δεν θα αγόραζα ένα μεταχειρισμένο στρώμα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοιμάμαι σε ξενοδοχεία.

Πόσα χιλιόμετρα scroll έχω κάνει άραγε με τον αντίχειρά μου;

Αναρωτιέμαι πόσο συχνά εμφανίζομαι στα όνειρα άλλων ανθρώπων κάνοντας αλλόκοτα πράγματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v