Πεντάχρονο αγοράκι με αυτισμό μιλά 7 γλώσσες!

Γνωρίστε το πεντάχρονο αγοράκι με αυτισμό που μιλά επτά γλώσσες και δείχνει σημάδια τηλεπαθητικών ικανοτήτων που κάνουν τους επιστήμονες να παραμιλούν.
Πεντάχρονο αγοράκι με αυτισμό μιλά 7 γλώσσες!
Είναι μόλις πέντε ετών, πάσχει από μορφή αυτισμού, κι όμως, ήδη μπορεί και μιλά σε επτά διαφορετικές γλώσσες. Πρόκειται για τον Ramses Sanguino, ένα αγοράκι από το Λος Άντζελες.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Ραμσής από ηλικία 17 μηνών προτιμούσε τα βιβλία από τα παιχνίδια, έμαθε να διαβάζει πριν κλείσει τα δύο και ήδη μπορεί να λύνει δύσκολες μαθηματικές εξισώσεις. Επιπλέον, μπορεί να αναγνώσει τυχαίους αριθμούς γραμμένους σε «μυστικό» κώδικα, ενώ παρουσιάζει σημάδια… τηλεπαθητικής ικανότητας.

Η μητέρα του ανέβασε video που δείχνουν τις ικανότητές του στο Youtube, κάτι που προσέλκυσε το ενδιαφέρον γνωστού νευροεπιστήμονα, ο οποίος πρόκειται να συμπεριλάβει το αγόρι σε μελέτη «αιχμής» σχετικά με την τηλεπάθεια.



«Όταν ήταν 18 μηνών ήξερε όλους τους πίνακες πολλαπλασιασμού στα αγγλικά και τα ισπανικά», δηλώνει η μητέρα του. Αποκαλύπτει επίσης πως η ίδια του έμαθε κάποιες ξένες γλώσσες, αλλά δεν έχει ιδέα πώς έμαθε μόνος του λέξεις στα Χίντι, τα αραβικά ή τα ελληνικά. Όταν γράφτηκε στο σχολείο, άρχισε να διορθώνει τους δασκάλους του στα μαθηματικά και την ορθογραφία, γι’ αυτό κι εκείνοι τον αποξένωσαν από τους άλλους μαθητές, όπως αναφέρει η 32χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της.

Δείτε παρακάτω τον μικρό να μαντεύει τηλεπαθητικώς αριθμούς, σε ένα video που έγινε viral:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v