Celebrity porn: Τα sex tapes των διασήμων

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον, η Πάμελα Άντερσον, ο Κόλιν Φάρελ η Τζούλια, και όλες οι διασημότητες που είδαν τις προσωπικές τους στιγμές να διαρρέουν σαν online sex videos.
Celebrity porn: Τα sex tapes των διασήμων
*Σημείωση: Τα links στο παρακάτω κείμενο οδηγούν σε υλικό κατάλληλο μόνο για ενηλίκους.

Η Κιμ Καρντάσιαν φτιάχνει την προίκα της ανάσκελα, ο Κολίν Φάρελ μεθά και το μετανιώνει, η Πάρις Χίλτον περνά καλά κι αυτό… βγαίνει στον κόσμο και η Τζούλια Αλεξανδράτου μας κερνά σαμπάνια. Δείτε παρακάτω τους διασημότερους celebrities, οι προσωπικές στιγμές των οποίων διέρρευσαν online, κάνοντάς τους πρωταγωνιστές στα διασημότερα celeb sex tapes που κυκλοφόρησαν ποτέ.

Kim Kardashian
Η πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική περσόνα των ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία, η Kim Kardashian απέδειξε πώς μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί τη διαρροή ενός sex tape και να γίνει celebrity πρώτης γραμμής. Τα διάσημα «φουσκωτά» οπίσθιά της έγιναν το αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως το 2007, όταν διέρρευσε video με εκείνη να κάνει σεξ με τον τραγουδιστή Ray J. Πριν προλάβει το video να διαδοθεί σε ολόκληρο το internet, η Κιμ είχε ήδη προχωρήσει σε συμβιβασμό με τους υπεύθυνους της διαρροής έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ πρωταγωνιστούσε και στο δικό της reality show μαζί με την μαμά και όλη την οικογένειά της, “Keeping up with the Kardashians”. 

Paris Hilton
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Paris Hilton πρωταγωνίστησε σε ερασιτεχνικά πορνό βιντεάκια. Αλλά ο… μεγάλος της ρόλος ήταν αυτός στο μίας ώρας υλικό που γυρίστηκε το 2003 με τίτλο «1 Night in Paris», στο οποίο εμφανιζόταν να κάνει σεξ με τον τότε φίλο της, Rick Salomon. Ο τελευταίος ήταν που δημοσιοποίησε το υλικό, λίγο πριν ξεκινήσει το τηλεοπτικό show της Paris «The Simple Life». Μάλιστα, η «ταινία» κυκλοφόρησε σε DVD και VHS και βραβεύθηκε την επόμενη χρονιά ως το best selling πορνό του έτους από το AVN (Adult Video News). 

Pamela Anderson/Tommy Lee
Είναι 1998 και η διάσημη τότε για την συμμετοχή της στη σειρά Baywatch ως σέξι ναυαγοσώστρια – και όχι μόνο – Pamela Anderson βρίσκεται στο κατάστρωμα ενός σκάφους με τον τότε σύζυγό της Tommy Lee, όπου περνούσαν τον μήνα του μέλιτός τους. Μόνο που… παραπερνούσαν καλά για να μείνει μεταξύ τους, γι’ αυτό και βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις και τις διέρρευσαν αργότερα online. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο σκάνδαλο διαδικτυακής διαρροής celebrity sex tape στην Ιστορία. Λίγα χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε και ένα ακόμη video, αυτή τη φορά με την Pamela και τον νέο της σύντροφο, Bret Michaels. 

Colin Farrell
Ο δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Lobster” καθώς και στον τρέχοντα κύκλο του True Detective, μία δεκαετία νωρίτερα πρωταγωνίστησε… σε άλλου είδους ερασιτεχνικό θέαμα. Ήταν το 2006, όταν μεθυσμένος και σε μια περίοδο της ζωής του γεμάτη καταχρήσεις και αποτοξινώσεις, ο Colin Farrell βιντεοσκόπησε τον εαυτό του και την τότε φίλη του, το μοντέλο Nicole Narain, να κάνουν σεξ και στοματικό έρωτα – μάλιστα το στιγμιότυπο του ηθοποιού, να πιάνει το ξυρισμένο τότε κεφάλι του τον ακολουθεί ως σήμερα. 

Rob Lowe
Το μακρινό 1988, η μουσική καριέρα του Rob Lowe δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα, μετά την διαρροή υλικού που τον έδειχνε να κάνει σεξ με δύο νεαρές γυναίκες. Μάλιστα, η μία εξ αυτών αποδείχθηκε πως ήταν 16 ετών, κάτι που δημιούργησε μεγάλο σκάνδαλο και δικαστικές περιπέτειες, στις οποίες ο Lowe ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της θαυμάστριάς του. Μέρος του υλικού, στο οποίο δεν εμφανίζεται για ευνόητους λόγους η ανήλικη κοπέλα, αλλά ο Lowe με ένα φίλο του να επιδίδονται σε σεξουαλικά παιχνίδια με άλλο μοντέλο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, διέρρευσε αργότερα online

Τζούλια Αλεξανδράτου
Η πρώτη διάσημη περσόνα που πρωταγωνίστησε σε σκληρό πορνό στην Ελλάδα ήταν το ξανθό μοντέλο που, μετά την διαρροή του καλοφωτισμένου video με την ίδια να «παίζει» με ένα μπουκάλι σαμπάνια και να κάνει σεξ με έναν αλλοδαπό σε ξενοδοχείο, έβγαινε σε μεσημεριανές εκπομπές και έκλαιγε λέγοντας πως δεν κινηματογραφήθηκε με την συγκατάθεσή της. Φυσικά η πορεία του συγκεκριμένου video, που μοσχοπούλησε με την συγκατάθεσή της στα περίπτερα και έκανε πασίγνωστη τη Sirina Productions, απέδειξε του λόγου το αναληθές. Για την ακρίβεια, ακολούθησε και άλλο sex tape της, με την ίδια να κάνει σεξ με δύο μαύρους άντρες, ενώ λίγο καιρό αργότερα και άλλες τηλεπερσόνες ζήλεψαν τη «δόξα» της, όπως η Μαριάννα Ντούβλη που γύρισε το αμίμητο «Sex in the city of Athens», γεμάτο σεξ, πούρα και καλτ διαλόγους μεταξύ των… συνουσιαζόμενων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v