Καλοκαίρι 2015: Ποιο ζώδιο… θα σας πάρει τα μυαλά

Singles του ζωδιακού κύκλου ενωθείτε και ανακαλύψτε ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι για να ζήσετε μαζί τους τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα φέτος.
Καλοκαίρι 2015: Ποιο ζώδιο… θα σας πάρει τα μυαλά
Το καλοκαίρι έφτασε, και αναρωτιέστε αν θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε κι εσείς τον μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα, ή έστω το απαραίτητο ειδύλλιο που θα σας βγάλει από την single ρουτίνα του χειμώνα. Έχουμε τις απαντήσεις. Δείτε παρακάτω τι μας μαρτύρησαν τα άστρα και ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα απασχολήσουν το κρεβάτι ή/και την καρδιά σας αυτό το καλοκαίρι.

Κριός
Ένα ωραίο καλοκαίρι προμηνύεται για τους Κριούς. Οι ουρανοί σας ευνοούν, και κάνουν το ίδιο για τα πιθανά ειδύλλιά σας με τα πιο παθιασμένα και ονειροπόλα «παιδιά» του ζωδιακού. Με άλλα λόγια, μην πείτε όχι στους Λέοντες ή τους Τοξότες – ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που ως τώρα βρισκόταν μπροστά στα μάτια σας, αλλά αγνοούσατε.

Ταύρος
Ο Ιούλιος θα αποδειχθεί ο πιο καυτός μήνας για τους Ταύρους, οι οποίοι προβλέπεται να βρουν ταίρι – αν δεν το έχουν ήδη κάνει μέσα στο 2015. Και το ζώδιο αυτού: Παρθένος. Ή στην χειρότερη, Αιγόκερως.

Δίδυμοι
Όλη τη χρονιά οι Δίδυμοι αναζητούν την πραγματική αγάπη και το πάθος. Αν πρόκειται να έρθει αυτό το καλοκαίρι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Αυτό θα έχει το πρόσωπο ενός Ζυγού ή ενός Υδροχόου. Απλώς θυμηθείτε πως αν θέλετε το ειδύλλιο να κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, θα πρέπει να μην σταματήσετε στιγμή να τους δείχνετε πόσο όμορφα νιώθετε μαζί τους.

Καρκίνος
Η εσωστρέφεια των Καρκίνων μπαίνει επιτέλους για λίγο στο ντουλάπι, μαζί με τα χειμερινά ρούχα. Αυτό το καλοκαίρι, έχετε ευκαιρίες για πολλές νέες γνωριμίες, αλλά όπως γνωρίζετε πολύ καλά, μόνο όσοι πάνε… με τα νερά σας θα κερδίσουν μια θέση στην καρδιά ή το κρεβάτι σας. Ποντάρετε όλα σας τα «λεφτά» στους Σκορπιούς ή τους Ιχθείς – δεν θα βγείτε χαμένοι.

Λέων
Αυτό το καλοκαίρι, τα άστρα σας δίνουν μια ευκαιρία που σπανίως έχετε: Να κάνετε συμβιβασμούς στη σχέση σας, αλλά να αποζημιωθείτε βλέποντάς τη να εξελίσσεται και να περνά σε επίπεδα οικειότητας και πάθους που δεν έχετε ξανανιώσει μέχρι στιγμής. Οι αρχές Ιουνίου και τα τέλη Ιουλίου είναι οι ιδανικές εποχές για να… ρίξετε παραγάδι σε Κριούς ή Τοξότες.

Παρθένος
Όλη τη χρονιά είχατε δυσκολία στο να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ ερωτικών και φιλικών σχέσεων. Φαίνεται πως ο Ιούλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να τα καταφέρετε: Κάντε διακοπές με τους φίλους σας, και βρείτε εκεί τον καλοκαιρινό σας έρωτα – αξιότεροι «μνηστήρες», οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

Ζυγός
Φέτος οι ουρανοί «ευλογούν» κάθε ταξίδι σας με ευκαιρίες για γνωριμίες και όμορφες στιγμές. Μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες – ακόμη και στο «νήμα» του καλοκαιριού, τον Σεπτέμβριο, οι κινήσεις των πλανητών εγγυώνται «καλή ψαριά», ιδιαίτερα αν το δόλωμα απευθύνεται σε Διδύμους και Υδροχόους.

Σκορπιός
Η καλοκαιρινή περίοδος θα βάλει φωτιά στην ερωτική σας ζωή – ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τρελές φαντασιώσεις που δεν τολμούσατε να δοκιμάσετε ως τώρα. Θα σας δώσουν… ένα χεράκι σε αυτή την προσπάθεια οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Για το καλό σας, μείνετε μακριά από Ταύρους και Υδροχόους.

Τοξότης
Περισσότερο ευνοημένοι την Άνοιξη, οι Τοξότες θα ζήσουν ένα λιγότερο έντονο καλοκαίρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχουν τις ευκαιρίες τους, ιδιαίτερα με Κριούς και Λέοντες από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο. Απλώς, θα ξεκινήσει ως κάτι ήρεμο, που πιθανώς να αποκαλύψει την πραγματική του φύση από το φθινόπωρο και μετά, εφόσον η σχέση κρατήσει ως τότε.

Αιγόκερως
Μπορεί το καλοκαίρι να σας βρει στη θάλασσα, αλλά τα άστρα έχουν τη διάθεση να ρίξουν στο διάβα σας πιο… γήινα πλάσματα. Στο τέλος του καλοκαιριού, αναμείνατε βροχή από θαυμαστές, εκ των οποίων οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

Υδροχόος
Τον Ιούνιο το «ρομάντζο» χτυπάει κόκκινο, αλλά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να λάμψετε και να προσελκύσετε ακόμη περισσότερους θαυμαστές που θα εκτιμήσουν την πηγαία γοητεία σας. Οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι θα το κάνουν καλύτερα από όλους.

Ιχθύς
Από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο εντοπίζεται η φετινή «καυτή» περίοδός σας όσον αφορά τα ερωτικά σας – άλλο που δεν θέλατε για να ζήσετε ένα καλοκαίρι «στο κόκκινο». Οι καλύτερες γνωριμίες θα προκύψουν από συστάσεις νέων φίλων που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνουν πραγματικά. Μην βιαστείτε να πείτε «όχι» σε Καρκίνους και Σκορπιούς, καθώς σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v