Τα πρωτότυπα βίντεο ασφαλείας των αεροπορικών

Οι αεροπορικές εταιρείες αναζητούν τρόπους να γίνουν τα βίντεο ασφαλείας πιο ενδιαφέροντα και λιγότερο βαρετά, επιστρατεύοντας celebritites και… Χόμπιτ.
Τα πρωτότυπα βίντεο ασφαλείας των αεροπορικών
Έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε ξανά και ξανά, νυστάζουμε κάθε φορά που βλέπουμε τα χοντροκομμένα καρτούν να δένουν τις ζώνες τους, όμως τα βίντεο ασφαλείας στο αεροπλάνο είναι ζωτικής σημασίας για τους επιβάτες.

Γνωρίζοντας το ποσό σημαντικά είναι, οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου αναζητούν τρόπους να τα κάνουν πιο ενδιαφέροντα και λιγότερο βαρετά στο ευρύ κοινό. Έτσι επιστρατεύουν διάφορους celebrities αλλά και themes από δημοφιλείς ταινίες για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των επιβατών.

Η Virgin America, για παράδειγμα, έφτιαξε όλοκληρο… video clip με χορευτικά στο οποίο διάφορες διασημότητες τραγουδούν τις οδηγίες. 

 
Η αμερικάνικη Delta φιλοξενεί ένα κωμικό τρίο, το οποίο παραδέχεται στην πανέμορφη αεροσυνοδό ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.




Η Air New Zealand από την πλευρά της, επηρεασμένη από τον κόσμο του Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών, γύρισε ένα εντυπωσιακό βίντεο για να τραβήξει την προσοχή των επιβατών της με Χόμπιτ, Ελφ και Ορκς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v