Συναντήσαμε τον Darth Vader στο Σύνταγμα!

Μια έκπληξη μας περίμενε στη σημερινή μας βόλτα στην Αθήνα: Πέσαμε πάνω στον Darth Vader που έκανε έναν περίπατο αλά Star Wars στην… σκοτεινή πλευρά του Συντάγματος.
Συναντήσαμε τον Darth Vader στο Σύνταγμα!
Λέτε ο Darth Vader να εγκαταστήσει τη νέα βάση της… Σκοτεινής Πλευράς στο Σύνταγμα; Αυτό σκεφτήκαμε όταν μέρα-μεσημέρι είδαμε τον Σκοτεινό Άρχοντα να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανυποψίαστων περαστικών – ημών περιλαμβανομένων – ο Darth Vader έφερε λίγη από τη μαγεία του Star Wars στην πόλη, περπατώντας από τη Βουλή ως την Ερμού συνοδευόμενος από δύο πιστούς Stormtroopers του.

Αν δεν έτυχε να είστε στο κέντρο το μεσημέρι της Πέμπτης, μην ανησυχείτε: Έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους αγαπημένους σας ήρωες του Πολέμου των Άστρων στο ειδικό #ΝοvaStarWars Event στο Smart Park, όπου στις 9 και 10 Μαΐου θα μπορέσετε να φωτογραφηθείτε μαζί τους από κοντά και να γίνετε master του φωτόσπαθου. Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την άφιξη του Vader στην Αθήνα στο παραπάνω Photogallery.

(*) Οι 6 ταινίες Star Wars προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια Νovacinema, στο ειδικό κανάλι Nova Star Wars HD. Χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να τις γράψετε και να τις βλέπετε ξανά και ξανά, όποτε και όσες φορές θέλετε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v