Οι μακροβιότεροι γάμοι του Χόλυγουντ

Οι γάμοι στο Χόλυγουντ των τσακωμών και των διαζυγίων είναι είδος υπό εξαφάνιση. Δείτε πια ζευγάρια… αντέχουν ακόμα και πώς τα καταφέρνουν.
Οι μακροβιότεροι γάμοι του Χόλυγουντ
Διαζύγια, τσακωμοί, βίαιες αντιδράσεις, ναρκωτικά, περιοριστικά μέτρα. Αν ένα πράγμα είναι δύσκολο να ευδοκιμήσει στο Χόλυγουντ, αυτό είναι ο γάμος και – ακόμα χειρότερα – ο γάμος μεταξύ διασημοτήτων.

Όμως στον βούρκο των χωρισμών, υπάρχουν ζευγάρια τα οποία συνεχίζουν μέχρι σήμερα να τιμούν το στεφάνι τους αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι εν τέλει ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Τέλος.

Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά.

Kevin Kline και Phoebe Cates: Παντρεύτηκαν το 1989

Οι κακές γλώσσες που ήθελαν τον γάμο του πρωταγωνιστή του «Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα» με την κατά 15 χρόνια μικρότερή του Phoebe Gates καταδικασμένο να αποτύχει διαψεύστηκαν πανηγυρικώς. Οι δύο τους είναι μαζί για 25 χρόνια και… συνεχίζουν. Το μυστικό τους; Όπως λένε, παραμένουν κοντά ο ένας στον άλλον. «Είμαστε και οι δύο ευαίσθητοι και δεν απομακρυνόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φροντίζουμε τον γάμο μας», δηλώνει ο Kline.

Rita Wilson και Tom Hanks: Παντρεύτηκαν το 1988

Από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλυγουντ, ο δημοφιλής ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του είναι ένα προσγειωμένο ζευγάρι και δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο. Όπως λένε, τα καταφέρνουν τόσα χρόνια μαζί επειδή είναι αδερφές ψυχές. «Η γυναίκα με την οποία μοιράζομαι τη ζωή μου, είναι εκείνη που μου δείχνει κάθε μέρα τι ακριβώς σημαίνει αγάπη», λέει ο Hanks.

Denzel και Pauletta Washington: Παντρεύτηκαν το 1983

Λίγα ξέρουμε για τη προσωπική ζωή του μοναδικού ζευγαριού της λίστας το οποίο έχει το ίδιο επώνυμο. Όμως τα τριάντα και κάτι χρόνια γάμου τους ενδεχομένως να λένε πολύ περισσότερα. Σε εκπομπή της Oprah, η Pauletta είχε ρωτηθεί αν ποτέ ζηλεύει τις φανατικές θαυμάστριες του γοητευτικού Denzel. Η απάντησή της ήταν «Όχι, γιατί ξέρεις κάτι; Πάντα γυρίζει σπίτι».

Kurt Russell και Goldie Hawn: Είναι μαζί από το 1983

Τι και αν δεν πρόκειται για παντρεμένο ζευγάρι; Στην τελική, ο γάμος δεν είναι η αφοσίωση και η αγάπη του ενός για τον άλλο; Ο Russel και η Hawn έχουν και τις δύο αυτές γαμήλιες αξίες, χωρίς τη… βαβούρα ενός διαζυγίου στην περίπτωση που αποφασίσουν να χωρίσουν. Όμως όσο εύκολο και αν ενδεχομένως ήταν για κάποιον από τους δύο να αποχωρήσει από τη σχέση τους τα τελευταία τριάντα χρόνια, εκείνοι παρέμειναν μαζί. «Δε θα παντρευτούμε. Είμαστε ευτυχισμένοι έτσι. Μου αρέσει ακόμα η ιδέα ότι είμαι η κοπέλα του», είχε δηλώσει η Hawn για τη σχέση τους.

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick: Παντρεύτηκαν το 1997

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City και ο πρωταγωνιστής του επικού "Η πιο κουφή μέρα του Φέρι Μπούλερ" έχουν ίσως τον πιο «πριβέ» γάμο στο Χόλυγουντ, επομένως ίσως να είναι και αυτή η μυστικότητα που τους κρατάει μαζί τόσα χρόνια. Η Parker είχε δηλώσει ότι εκείνη και ο Broderick «δεν μιλάμε και πολύ για το γάμο μας, κάτι το οποίο είναι μάλλον σοφό. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα στη ζωή μας που έχουν σημασία από το να υπέρ-αναλύουμε τη σχέση μας».

Annette Benning και Warren Beatty: Παντρεύτηκαν το 1992

Γνωστός για τις… χιλιάδες γυναίκες με τις οποίες συνευρέθηκε σεξουαλικά, ο Beatty δεν υπήρξε αυτός που θα χαρακτήριζε κανείς «άνθρωπος για γάμο». Να όμως που η Annette τον… κατάφερε, και ύστερα από τέσσερα παιδιά το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί και αγαπημένο. Οι δύο τους φαίνεται να κρατούν τον γάμο τους ζωντανό μέσα από την εμπιστοσύνη και την αγάπη που νοιώθουν ο ένας για τον άλλον. «Μας αρέσει να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας. Και νομίζω ότι τα παιδιά μας το καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι είναι καλό για τα παιδιά να ακούν τους γονείς τους να λένε ‘όχι, θέλουμε να κάνουμε κάτι μόνοι μας. Θέλουμε να είμαστε μόνοι μας’», έχει δηλώσει η Benning.

David Bowie και Iman: Παντρεύτηκαν το 1992

Για τον δημοφιλή τραγουδιστή και το σούπερ μόντελ από τη Σομαλία, φαίνεται πως το «κλειδί» για τον πετυχημένο τους γάμο είναι περισσότερο το να δείχνεις παρά το να λες. Όπως είχε δηλώσει η σέξι Iman, οι πράξεις του συζύγου της «μιλούσαν» δυνατότερα από τα λόγια του: «Βγαίναμε για δύο βδομάδες και ενώ ερχόμουν από το Παρίσι στο L.A. βλέπω πολύ κόσμο να βγάζει φωτογραφίες. Εκείνος καθόταν εκεί, χωρίς ασφάλεια, με λουλούδια στο χέρι. Τότε κατάλαβα τι άνθρωπος είναι. Δεν τον ένοιαζε αν θα τον δει κανείς».

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v