Οι πιο σέξι γυναίκες του 2014

Αυτές είναι οι πιο όμορφες, σέξι, προκλητικές και πολυσυζητημένες γυναίκες της χρονιάς, τα θηλυκά που απαρτίζουν την dream team της δημοσιότητας για το 2014.
Οι πιο σέξι γυναίκες του 2014
Τα οπίσθια που «έσπασαν το internet». Η πιο σέξι μαύρη ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης. Το κορίτσι της διπλανής πόρτας που εξελίσσεται σε φαντασίωση των ανδρών. Μία τηλεοπτική βασίλισσα που κουμαντάρει δράκους και μια πραγματική πριγκίπισσα με την οποία ασχολούνται ολόκληρα έθνη. Όλα αυτά, κι ακόμη περισσότερα, στην πιο καυτή δεκάδα των γυναικών celebrities που μας απασχόλησαν το 2014.

Jennifer Lawrence

Με τα Όσκαρ, το κοντοκουρεμένο της μαλλί, το ανεπιτήδευτο ύφος της και τους «Αγώνες Πείνας» να σαρώνουν στο παγκόσμιο box office, το κορίτσι της διπλανής πόρτας έχει γίνει χωρίς αμφιβολία η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή.

Emilia Clarke

Το buzz του Game of Thrones καλά κρατεί, και με τις σέξι φωτογραφίσεις της, η «Καλίσι» της σειράς έχει αποκτήσει φανατικό (ανδρικό κυρίως) κοινό, ενώ αναγορεύτηκε πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς από πολλά διεθνή Μέσα.

Miley Cyrus

Με τις κοριτσίστικες ημέρες της «Χάνα Μοντάνα» πολύ πίσω της, και με την μπάλα κατεδάφισης να είναι σε δράση καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης χρονιάς, η Μάιλι κατάφερε αυτό που ήθελε: Να προκαλέσει την showbiz και τους παπαράτσι, όχι μόνο με την ποπ μουσική της αλλά και με το twerking και την… γλώσσα της.

Kerry Washington

Η «Ολίβια Πόουπ» της εθιστικής σειράς «Scandal» που κάνει πάταγο στις ΗΠΑ ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Django Unchained», και μπορεί να πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2014 ως εγκυμονούσα, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τα Μέσα από το να την χρίσουν πιο «καυτή» μαύρη περσόνα της χρονιάς.

Kate Middleton

Άλλη μια… μανούλα μπαίνει στη λίστα με τις περιζήτητες περσόνες του 2014, αφού με ένα νεογέννητο πριγκιπόπουλο και με άλλο ένα πλέον στην κοιλιά της, η Kate δεν έλειψε ποτέ από τα εξώφυλλα των βρετανικών εφημερίδων αλλά και των διεθνών Μέσων που διψούν για βασιλικό αίμα.

Kim Kardashian

Η φωτογράφιση της πιο πολυσυζητημένης reality προσωπικότητας στην παγκόσμια showbiz έγινε trending topic για ημέρες μετά την γυμνή της φωτογράφιση που προσπάθησε να «σπάσει το internet», σύμφωνα με τον τίτλο του εξωφύλλου, όπου φιγούραραν τα καλογυαλισμένα, τεράστια οπίσθιά της.

Angelina Jolie

Δεν πάει πολύς καιρός από την περιπέτεια υγείας της Angelina Jolie και της μαστεκτομής της, και η Angie επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο, όχι μόνο ως ηθοποιός (πρωταγωνίστησε στην «Maleficent») αλλά και ως σκηνοθέτης. Φυσικά, ο κρυφός της γάμος με τον Brad Pitt τον Νοέμβριο του 2014 ήταν το κερασάκι στην τούρτα της δημοσιότητας που απολαμβάνει μέχρι και σήμερα.

Katy Perry

Η Katy εγκαινίασε δυναμικά το 2014, με μια super hot φωτογράφιση στο ανδρικό περιοδικό GQ, για το οποίο πόζαρε με αποκαλυπτικό μπικίνι. Ακολούθησαν τα σέξι videoclips για τα singles Roar και Dark Horse, όπου ως άλλη «Κλεοπάτρα» κάλπασε πολύ κοντά στα 1 δισεκατομμύριο Youtube views, σε ένα από τα πιο δημοφιλή video της χρονιάς.

Scarlett Johansson

Αν είχατε ξεχάσει πόσο σέξι είναι η Σκάρλετ, το 2014 σίγουρα σας το θύμισε για τα καλά. Στο Don Jon, στο πλάι του Joseph Gordon-Levitt έκανε επίδειξη… καμπυλών, ενώ στο “Her” ως παρτενέρ (για την ακρίβεια ως… λειτουργικό σύστημα στο κινητό) του Joaquin Phoenix απέδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των αρσενικών, απλώς και μόνο με τη βαθιά φωνή της.

Beyonce

Με καινούριο άλμπουμ στο τσεπάκι της και τον αέρα μιας σταρ πολλών κυβικών, η Beyonce το τελευταίο διάστημα πέρασε το παιχνίδι της δημοσιότητας στο επόμενο επίπεδο, με τους δημοσιογράφους και τους fans της να την αποκαλούν “Queen B”.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v