Γάτα ήρωας σώζει ανυπεράσπιστο μωράκι

Μια αδέσποτη γάτα έσωσε από σίγουρο θάνατο βρέφος το οποίο ήταν παρατημένο στα σκουπίδια, ζεσταίνοντάς το με το σώμα της.
Γάτα ήρωας σώζει ανυπεράσπιστο μωράκι
Μια συγκινητική ιστορία από τη Μόσχα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, με πρωταγωνιστές την Masha, μια αδέσποτη γάτα και ένα βρέφος τριών μηνών, το οποίο κάποιος παράτησε σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή Ομπνίνσκ.

Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι τα ζώα ενίοτε είναι πιο… άνθρωποι από τους ίδιους τους ανθρώπους, η Masha ζέστανε με το σώμα της το τυχερό – μέσα στην ατυχία του – βρέφος, σώζοντάς του τη ζωή.

«Το μωρό ήταν για αρκετές ώρες στο κρύο και χάρη στην Masha δεν κινδύνεψε ούτε στιγμή», δήλωσε ο υπεύθυνος του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μωρό, το οποίο χαίρει άκρας υγείας.

Η Irna Lavora, ένοικος σε διπλανή πολυκατοικία, η οποία φροντίζει την αδέσποτη γάτα, ήταν εκείνη που ανακάλυψε το μωρό δίπλα στον Masha. «Είναι πολύ φιλική και ήρεμη, έτσι όταν την άκουσα να νιαουρίζει σκέφτηκα μήπως είχε τραυματιστεί. Προφανώς ξύπνησε μέσα της το μητρικό ένστικτο και ήθελε να προστατέψει το μωράκι», είπε στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με γείτονες, η γάτα δεν ήθελε να αφήσει το… υιοθετημένο παιδί της και προσπάθησε να ακολουθήσει το ασθενοφόρο που το πήρε. Μάλιστα περίμενε υπομονετικά για αρκετές ώρες μέχρι εκείνο να επιστρέψει.

Δείτε το βίντεο:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v