Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα;

Καλός θα είναι ο καιρός την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, με λιακάδες και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη την χώρα.
Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα;
Χριστούγεννα με ήλιο υπόσχεται το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αφού η θερμοκρασία θα ξεκινήσει ήδη από την Τρίτη να ανεβαίνει αισθητά. Η μέγιστη θερμοκρασία που προβλέπεται για την παραμονή των Χριστουγέννων είναι 18 βαθμοί για την Αττική και 14 για την Θεσσαλονίκη, ενώ για την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 17 και 14 βαθμούς αντίστοιχα.

Ηλιοφάνεια δείχνει η πρόγνωση για όλη την εβδομάδα, μέχρι και την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις από 4 έως 6 μποφόρ.

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, στα νότια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές.

Επίσης, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ τη νύχτα οι βροχές θα ενταθούν στα δυτικά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί έντασης 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v