13 «μυστικά» των celebrities

Τι έκανε ο Βιν Ντίζελ πριν γίνει ηθοποιός; Γιατί δεν κάνει γυμνές σκηνές ο Άντι Γκαρσία; Δεκατρία μυστικά διάσημων σταρ που δεν γνωρίζατε.
13 «μυστικά» των celebrities
Ο κόσμος των celebrities είναι γεμάτος μυστικά. Άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο «σκοτεινά». Όμως ως γνωστόν ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο και κάποια στιγμή τα περισσότερα εξ’ αυτών βρίσκουν το δρόμο προς τη δημοσιότητα.

Ποια η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με τα καπάκια τουαλέτας; Γιατί δεν κάνει γυμνές σκηνές ο Άντι Γκαρσία; Τι «παίζει» με τον πατέρα του Κέβιν Σπέισι; Δεκατρείς «μυστικές» πληροφορίες για διασήμους.

Ο δεξιός δείκτης της Ντάριλ Χάνα είναι κομμένος από ένα ατύχημα που είχε μικρή. Χρησιμοποιεί συνήθως προσθετικό δάχτυλο στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ο Μάθιου Μπρόντερικ είχε συμμετέχει το 1987 σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια μητέρα και η κόρη της να βρουν τραγικό τέλος στην άσφαλτο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ήξερε για ποιον λόγο βρισκόταν στη λάθος λωρίδα.

Τα τέσσερα από τα πέντε αδέρφια Φίνιξ (Ρίβερ, Ρέιν, Γιοακίν και Λίμπερτι) μεγάλωσαν υπό την αίρεση «Τα παιδιά του Θεού» στα οποία ανήκαν οι γονείς τους μέχρι και το 1978. Αφού έφυγε από την αίρεση, η οικογένεια άλλαξε το όνομά της από Μπότομ σε Φίνιξ για να συμβολίσει έτσι μια νέα αρχή.

Οι στίχοι από το τραγούδι Tomorrow is Today του Μπίλι Τζόελ είναι από σημείωμα αυτοκτονίας του. Είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πίνοντας βερνίκι επίπλων εξαιτίας της σχέσης που διατηρούσε η γυναίκα του με τον ντράμερ του.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Κέβιν Σπέισι, Ράνταν Φόουλερ, ο πατέρας τους ήταν μέλος του Αμερικάνικου Ναζιστικού Κόμματος και έκοβε το μουστάκι και τα μαλλιά του έτσι ώστε να μοιάζουν με αυτά του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο μάτσο τύπος της μεγάλης οθόνης Βιν Ντίζελ υπήρξε φανατικός θαυμαστής της σειράς παιχνιδιών Dungeon and Dragons. Έπαιζε για παραπάνω από 20 χρόνια συνεχόμενα.

Ο Άντι Γκαρσία δεν κάνει γυμνές σκηνές, μιας και γεννήθηκε με έναν μίνι σιαμαίο κεφάλι στον ώμο του, σε μέγεθος μπάλας του τένις το οποίο και αφαίρεσε. Η ουλή παραμένει μέχρι σήμερα σε εκείνο το σημείο.

Ο πατέρας του Τόμπι Μαγκουάιρ, του κινηματογραφικού Σπάιντερ Μαν, πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή επειδή αποπειράθηκε να ληστέψει μια τράπεζα ακριβώς απέναντι από το σπίτι τους.

Ο Σάμουελ Τζάκσον και μια μικρή ομάδα μαθητών του Κολλεγίου Morehouse κράτησαν ομήρους το 1969 μερικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου απαιτώντας αλλαγές στο πρόγραμμα των μαθημάτων. Ο ηθοποιός τη γλίτωσε με μια αποβολή. Εκπαίδευση Motherfucker! Do speak it?

Ο πρίγκηπας Κάρολος είναι συλλέκτης καπακιών τουαλέτας και σε κάθε του ταξίδι κουβαλάει και από ένα μαζί του.

Πριν σπάσει στο ξύλο τους κακούς στη μεγάλη οθόνη, ο Τζέισον Στέηθαμ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Υπάρχει και βίντεο. 


Ο Ράσελ Κρόου υπήρξε μέλος σε αυστριακό “pub rock” μπάντα με όνομα Roman Antix χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Rus Le Roq.

Ο πατέρας του Γούντι Χάρελσον ήταν δολοφόνος κατά παραγγελία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τη δολοφονία του δικαστή Τζον Γουντ και του εμπόρου Σαμ Ντεγκάλια. Πέθανε στη φυλακή από φυσικά αίτια.

Ν.Γ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v