Στο πλευρό της Ελλάδας και η κ. Clooney

Η πανέμορφη σύζυγος του George Clooney βρίσκεται στη χώρα μας για ζητήματα σχετικά με τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Διαβάστε τι δήλωσε για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Στο πλευρό της Ελλάδας και η κ. Clooney
Η «φρεσκοπαντρεμένη» σύζυγος του George Clooney και έμπειρη δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, βρίσκεται στην Αθήνα για να προσφέρει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Μαζί της στην χώρα, ήρθε ο νομικός και εργοδότης της Τζέφρι Ρόμπερτσον, από το γραφείο Doughty Street Chambers.

Στη συνάντηση που είχε με τον κ. Κώστα Τασούλα στο υπουργείο Πολιτισμού παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρης Παντερμάλης και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη» Χριστόφορος Αργυρόπουλος.

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα συνάντησης, η Αλαμουντίν χαμογελαστή και ευδιάθετη δήλωσε πως «όλα θα πάνε καλά για την Ελλάδα», ενώ τόνισε πως η χώρα θα τα καταφέρει σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Αύριο, Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αργότερα η κ. Αλαμουντίν-Κλούνεϊ θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ν.Γ.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v