15 μεθυστικά φθινοπωρινά τοπία

Χρυσαφένια φύλλα, μελαγχολικά τοπία, κόκκινα δέντρα, βροχερά δάση και όλη η μαγεία του Φθινοπώρου μέσα από 15 πανέμορφες εικόνες του γοητευτικού μας πλανήτη.
15 μεθυστικά φθινοπωρινά τοπία
Ναι, η αλήθεια είναι ότι μας λείπει το γαλάζιο της θάλασσας, το λευκό των Κυκλάδων και το χρώμα του καρπουζιού που γέμιζαν τη μέρα μας μέχρι πριν ένα μήνα. Αλλά ευτυχώς, η φύση έχει τον καλύτερο τρόπο να μας αποζημιώσει και να μας αποσπάσει την προσοχή από το καλοκαίρι που «χάσαμε». Κι αυτός ο τρόπος έχει το όνομα «Φθινόπωρο».

Το Φθινόπωρο των χρυσοκίτρινων τοπίων και των ξερών… τραγανιστών φύλλων που βγάζουν αυτόν τον απολαυστικό ήχο σε κάθε μας βήμα. Το Φθινόπωρο των κοκκινωπών φυλλωσιών και των μελαγχολικών αντικατοπτρισμών στο νερό. Το Φθινόπωρο των αποδημητικών σμηνών και των σταγόνων της βροχής που δίνουν τη δική τους τζαζ πινελιά στους πίνακες ζωγραφικής της φύσης.

Δεκαπέντε τέτοιους ονειρεμένους πίνακες της φύσης από όλο τον κόσμο συγκεντρώσαμε στο PhotoGallery του δημοσιεύματος, που μπορείτε να δείτε ακριβώς κάτω από τον τίτλο, για να πειστείτε κι εσείς ότι η εποχή που έπεται του καλοκαιριού δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v