15 viral videos που αγαπήσαμε αυτό το καλοκαίρι

Αστεία ζωάκια, συγκινητικές εξομολογήσεις, ξεκαρδιστικές γκάφες, εμπνευσμένες παρωδίες σε 15 viral videos που ξεχώρισαν τους τελευταίους μήνες.
15 viral videos που αγαπήσαμε αυτό το καλοκαίρι
Αστεία και συγκινητικά, απρόβλεπτα ή προκλητικά, ενημερωτικά ή απλώς… απολαυστικό σκότωμα χρόνου, τα παρακάτω videos έπαιξαν στις οθόνες δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων τους τελευταίους μήνες και έκαναν τον περιβόητο «γύρο του διαδικτύου» για να καταλήξουν στο αφιέρωμά μας με τα 15 πιο viral σφηνάκια συναισθημάτων. Απολαύστε τα συγκεντρωμένα:

Αν οι άνδρες είχαν περίοδο

Πώς θα ήταν οι σχέσεις αν οι άντρες είχαν περίοδο αντί των γυναικών; Θα κατάφερναν να επιβιώσουν. Οι απολαυστικές σκηνές από έναν φανταστικό κόσμο προκαλούν γέλιο – και ίσως λίγη τροφή για σκέψη… και στα δύο φύλα.

Θα έκανες σεξ μαζί μου;

Ένας Αμερικανός ταξίδεψε στην Ευρώπη και ρώτησε 200 γυναίκες στον δρόμο αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του. Το ίδιο κοινωνικό του πείραμα στις ΗΠΑ είχε 100% αρνητικές απαντήσεις. Στην περίπτωση της Γηραιάς Ηπείρου, όμως, θα υπάρξουν «ναι», πέρα από χαστούκια, κυνηγητά και απειλές για τη ζωή του; Δείτε το video για να μάθετε.

Οι φίλοι περιμένουν

Μπορεί μια διαφήμιση μπύρας να σε κάνει να δακρύσεις; Κι όμως, το σποτ για την ασφαλή οδήγηση της Budweiser με πρωταγωνιστή έναν υπέροχο σκύλο που περιμένει τον φίλο του να γυρίσει για να τον βγάλει βόλτα μπορεί να τα καταφέρει.

Η μικρούλα που παθαίνει σοκ με τον ξυρισμένο μπαμπά της

Ένας πατέρας απολαμβάνει να παίζει «peekaboo» (ελληνιστί κρυφτούλι) με την κόρη του. Έχει όμως μια περίεργη ιδέα. Αφήνει για λίγα λεπτά την κόρη του και επιστρέφει με μια πετσέτα στο πρόσωπό του. Στο επόμενο κρυφτούλι όμως, η αντίδραση της μικρούλας στην αποκάλυψη του φρεσκοξυρισμένου μπαμπά της είναι αξιαγάπητη.

Ηλικιωμένοι αντιδρούν στο τρέιλερ του «50 shades of grey»

Πώς θα αντιδρούσε η γιαγιά ή ο παππούς σας αν έβλεπε το τρέιλερ της ταινίας «50 shades of Grey», της κινηματογραφικής μεταφοράς του γνωστού σαδομαζοχιστικού περιεχομένου bestseller; Μια ομάδα ηλικιωμένων το ζει, όσο η κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Μπαμπάς και κόρη χορεύουν το “Shake it off”

Υπό τους ήχους του τραγουδιού της popstar Taylor Swift, ένας παιχνιδιάρης μπαμπάς και η χαριτωμένη κορούλα του χορεύουν και αλλάζουν ενδυμασίες και μάσκες μπροστά στην κάμερα συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ζευγάρια μάτια στο κανάλι τους στο Youtube.

Ο φρουρός του Μπάκιγχαμ τρελάθηκε

Είσαι επί χρόνια φρουρός έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και η ιδιότητα του αγέλαστου μαυροσκούφη σε έχει κουράσει. Τι κάνεις; Ο συγκεκριμένος φρουρός της Βασίλισσας πάντως αποφάσισε να σπάσει το πρωτόκολλο και να δώσει το δικό του show στον επόμενο τουρίστα που θα τον προκαλέσει. Για την Ιστορία, μετά από αυτό απειλείται με ποινή φυλάκισης.

Η πραγματική πρόκληση της ασθένειας του «Ice Bucket Challenge»

Είδατε όλους τους celebrities να επιδίδονται στην πιο viral καμπάνια της χρονιάς, το περίφημο Ice Bucket Challenge, το οποίο ασπάστηκαν από τον Bill Gates μέχρι τον Obama. Οι περισσότεροι χρήστες όμως έμειναν στο αστείο του μπουγελώματος και αγνόησαν το γεγονός πως η όλη δράση σχετίζεται με την ευαισθητοποίηση για την ασθένεια ALS. Σε αυτό το video, ένας άνδρας εξηγεί πώς είναι η καθημερινότητα με την ασθένεια και γίνεται ευλόγως πιο viral και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αν οι γυναίκες ήταν ειλικρινείς στα ραντεβού…

Οι «εγκέφαλοι» πίσω από αστεία δημοσιεύματα του Buzzfeed το έριξαν στην παραγωγή video και στο παραπάνω project θα δείτε γυναίκες σε ραντεβού να πετούν ατάκες που σίγουρα θα έκαναν πιο ειλικρινή τα πρώτα ραντεβού.

Η αγάπη της γάτας

Αυτή η γάτα δεν αγαπά απλώς τον άνθρωπό της. Τον λατρεύει. Δεν μπορεί χωρίς αυτόν. Και βάζει στόχο να του αποσπάσει την προσοχή από το ηλεκτρονικό του παιχνίδι, με χάδια, φιλιά και τριψίματα χωρίς σταματημό.

Γδύσε με

Μετά το video με τους «αγνώστους» που μια σκηνοθέτης τους ζητά να φιληθούν για πρώτη φορά, αυτό το καλοκαίρι είχαμε και την «συνέχεια»: Δέκα ζευγάρια αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων γδύνουν ο ένας τον άλλον και πέφτουν στο κρεβάτι, σε ένα project που έγινε τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της αμερικανικής σειράς Masters of Sex.

Τι θα κάνατε αν ένα ζευγάρι gay φιλιόταν δίπλα σας;

Το ζευγάρι αυτού του video πραγματοποιεί ένα κοινωνικό πείραμα: Παριστάνει το ομοφυλόφιλο ζευγάρι που δεν προσπαθεί να το κρύψει σε ένα εστιατόριο και καταγράφει τις αντιδράσεις των πελατών που ποικίλλουν. Δείτε το video με τις ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων και τις ακραίες αντιδράσεις των γύρω τους.

Ο γύρος του κόσμου με GoPro

Το πιο επικό selfie video είναι γεγονός: Ένας άνδρας με ένα GoPro Stick στο χέρι (συσκευή που επιτρέπει περιστροφή 360 μοιρών της κάμερας) γύρισε όλο τον πλανήτη σε 600 ημέρες και κατέγραψε τις εμπειρίες του στο παραπάνω ταξιδιάρικο video.

Πώς αντιδρούν τα σκυλιά στο ανθρώπινο γάβγισμα

Ο ηθοποιός Rudi Rok προσπαθεί να… επικοινωνήσει με διαφορετικά σκυλάκια στη δική τους γλώσσα και καταγράφει τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις τους.

Αν το Google ήταν άνθρωπος…

Οι άνθρωποι του χιουμοριστικού site CollegeHumour ετοίμασαν αυτό το καλοκαίρι το τρίτο video της ξεκαρδιστικής σειράς «If Google Was A Guy», σατιρίζοντας τις αναζητήσεις των χρηστών στην γνωστή μηχανή αναζήτησης. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v