Video: Το σεξ μέσα από… μαγνητικό τομογράφο

Δείτε πώς φαίνεται το σεξ μέσα από τα «μάτια» ενός μαγνητικού τομογράφου, στις λήψεις που πραγματοποίησαν ερευνητές για… χάρη της επιστήμης.
Video: Το σεξ μέσα από… μαγνητικό τομογράφο
Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για… πονηρό ροζ βίντεο – τουλάχιστον όχι με την μορφή που τα έχουμε συνηθίσει. Για την ακρίβεια, το video που θα δείτε παρακάτω περιλαμβάνει μόνο ασπρόμαυρες εικόνες, καθώς πρόκειται για οπτικό υλικό που κατέγραψε ένας μαγνητικός τομογράφος κατά την διάρκεια ερωτικής επαφής ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Μια ομάδα επιστημόνων εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο μαγνητικός τομογράφος δεν εκπέμπει βλαβερή για τον εκτιθέμενο ακτινοβολία, και επομένως μπορεί να αποτυπώσει αρκετές αλλεπάλληλες εικόνες ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση της κίνησης στο video. Έτσι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας MRI κατέγραψε διάφορες δραστηριότητες του ανθρώπου, αποτυπώνοντας τις αντιδράσεις των οργάνων και των σωμάτων.

Τι συμβαίνει στην καρδιά όταν δύο άνθρωποι φιλιούνται παθιασμένα; Πώς κινείται η γλώσσα μας όταν φωνάζουμε και πώς «αντιδρούν» τα γυναικεία γεννητικά όργανα κατά την διάρκεια του σεξ; Σύμφωνα με τις δηλώσεις της επιστημονικής ομάδας που σχεδίασε αυτό το πείραμα, «η λήψη εικόνων μαγνητικού συντονισμού των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά τη συνουσία είναι εφικτή και συμβάλλει στην κατανόηση της ανατομίας».

Όπως σημειώνουν, σκοπός του πειράματος ήταν «να μάθουμε αν η λήψη εικόνων των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια της συνουσίας είναι εφικτή, και αν οι αντιλήψεις για την ανατομία κατά της διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, και κατά τον ερεθισμό της γυναίκας, βασίζονται σε υποθέσεις ή δεδομένα».

Ο τομογράφος στο video, πέρα από την σκηνή συνουσίας μεταξύ άνδρα και γυναίκας, περιλαμβάνει λήψεις ενός βρέφους στη μήτρα, ενός άνδρα να πίνει χυμό, ενός άλλου να παίζει πνευστό μουσικό όργανο και δύο ανθρώπων να μιλούν. Δείτε το παρακάτω:



Πηγή: HuffingtonPost 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v