ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Tzafar: Η ελληνική ταινία που συγκίνησε το Hollywood

Δείτε την ελληνική ταινία μικρού μήκους με το αντιρατσιστικό μήνυμα που συγκίνησε τον γνωστό ηθοποιό Ashton Kutcher, ο οποίος την ανέβασε στο προφίλ του.

Tzafar: Η ελληνική ταινία που συγκίνησε το Hollywood

Ελληνικό χρώμα απέκτησε την Παρασκευή το timeline του γνωστού αμερικανού ηθοποιού Ashton Kutcher, ο οποίος ανάρτησε στο προφίλ του μια ελληνική ταινία μικρού μήκους γράφοντας: «Θα χρειαστεί να πάρετε μια μεγάλη ανάσα αφού παρακολουθήσετε αυτή την ταινία».

Πρόκειται για την μικρού μήκους δημιουργία της Νάνσυς Σπετσιώτη με τίτλο «Τζαφάρ» και σαφές αντιρατσιστικό περιεχόμενο. Μια οικογένεια ελλήνων φέρνει την μικρή τους κόρη στο νοσοκομείο, και στην αίθουσα αναμονής κάθεται μαζί τους ένας αλλοδαπός, τον οποίο κοιτάζουν με καχυποψία. Μόνο που τους περιμένει μια έκπληξη – την οποία δεν σας αποκαλύπτουμε. Ανακαλύψτε την, παρακολουθώντας την ταινία παρακάτω.Σημειώνεται πως το απόγευμα της Παρασκευής, η ανάρτηση στο προφίλ του Ashton Kutcher είχε πάνω από 83.000 likes και 32.000 share.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v