26 εντελώς άχρηστες (αλλά αστείες) φωτογραφίες

Οι τράπεζες φωτογραφιών μας προσφέρουν καθημερινά τρανταχτά γέλια, με ανεκδιήγητα ενσταντανέ που δεν χρησιμοποίησε ποτέ κανείς. Μέχρι τώρα.
26 εντελώς άχρηστες (αλλά αστείες) φωτογραφίες
Α, οι τράπεζες φωτογραφιών! Όπως θα σας πει κάθε δημοσιογράφος/ γραφίστας/ υπάλληλος διαφημιστικής που ξέρετε, είναι ένα από τα πιο μαγικά εργαλεία του internet. Έχουν ό,τι ψάχνεις: Από παιδάκια να μασουλάνε καρπούζια δίπλα στη θάλασσα για να συνοδεύσεις τα καλοκαιρινά σου κείμενα, μέχρι ζευγάρια που ερωτεύονται/ ζηλεύουν/ θυμώνουν/ βγαίνουν το πρώτο ή το τελευταίο τους ραντεβού.

Το ακόμα καλύτερο, όμως, είναι ότι πολλές φορές έχουν και ό,τι… δεν ψάχνεις. Ας πούμε, ένα παιδί να μυρίζει έναν κάκτο. Μια γιαγιά να γλύφει λάγνα δύο (2) παγωτά ξυλάκια. Μια μαμά με ένα παιδί να ψήνουν κουλουράκια φορώντας αντι-ασφυξιογόνες μάσκες. Τον Χίτλερ να καθαρίζει πατάτες φορώντας καρό φόρεμα. Και κάπως έτσι, σπαταλιούνται δεκάδες εργατοώρες σε εκατομμύρια γραφεία ανά τον κόσμο.

Για να μη… γελάμε μόνοι μας, μαζέψαμε 26 από τις πιο ανεκδιήγητες φωτογραφίες των αγαπημένων μας image banks, και τις μοιραζόμαστε μαζί σας στο Photo Gallery. Απολαύστε τις!

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v