Άγνωστες μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο!

Δέκα άγνωστες γυναίκες επισκέφθηκαν τη Βαρβάκειο και πλήρωσαν περί τα 50.000 ευρώ για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν κρέας.
Άγνωστες μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο!
Τέσσερα πολυτελή οχήματα καταφθάνουν στην Βαρβάκειο Αγορά το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης. Δέκα αγνώστων στοιχείων γυναίκες κατεβαίνουν από αυτά, κατευθύνονται προς τα ταμεία των καταστημάτων και φροντίζουν να πληρώσουν το αντίτιμο για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν πολύ κρέας.

Πρόκειται για τις ίδιες μυστηριώδεις γυναίκες που είχαν «ξαναχτυπήσει» τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας γαλοπούλες για τους πιο αδύναμους οικονομικά Αθηναίους. Συγκεκριμένα, οι δέκα άγνωστες παρακινούσαν τους πελάτες της Βαρβακείου που δίσταζαν μπροστά στις ταμπέλες με τις τιμές του οβελία, να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες κρέατος και οι ίδιες πλήρωναν το αντίτιμο.

Υπολογίζεται πως σε ένα πρωί έδωσαν περίπου 50.000 ευρώ, ενώ αποχώρησαν όταν κατέφθασαν στην κεντρική αγορά οι τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το έργο τους, μία από αυτές αναρωτήθηκε: «Ποιο;». Επιθυμία τους είναι να μην μαθευτεί η ταυτότητά τους. Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου την αγορά επισκέφθηκαν οκτώ γυναίκες, πληρώνοντας για τα ψώνια των συμπολιτών τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v