Σοκ: «Μετέδωσε» την αυτοκτονία της στο Instagram(;)

Νεαρή Κινέζα φέρεται να πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της, αφού πόσταρε φωτογραφία από την απόπειρά της στο Instagram.
Σοκ: «Μετέδωσε» την αυτοκτονία της στο Instagram(;)
Σοκ έχει προκαλέσει στην διεθνή διαδικτυακή κοινότητα η απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται να έκανε νεαρή Κινέζα, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες της στο Instagram, και καταγράφοντας βήμα-βήμα το απονενοημένο διάβημά της.

Πρόκειται για την χρήστη «jojostai1012» του Instagram – το πραγματικό της όνομα δεν έχει γίνει γνωστό – που από το σπίτι της στην Σαγκάη ξεκίνησε να ποστάρει φωτογραφίες του πρώην φίλου της, σχολιάζοντας από κάτω πως «θα τον κυνηγάει ακόμη και μετά τον θάνατό της, μέρα και νύχτα». Στην συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία καίει τα πράγματά της πάνω στο κρεβάτι της και τέλος μια φωτογραφία με τα πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρό της.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν όντως η κοπέλα επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αλλά κινέζικα Μέσα έχουν δημοσιεύσει εικόνες μιας αιμόφυρτης νεαρής στο κράσπεδο, που φέρεται να είναι η jojostai1012. «Δεν μπορώ να ξεχάσω, παρά μόνο αν πεθάνω», είχε σχολιάσει σε πρόσφατη φωτογραφία σε κοινωνικό δίκτυο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, κανείς εκ των διαδικτυακών της επαφών δεν έδωσε σημασία στην προσπάθειά της να δείξει την απόγνωσή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram καθώς και τα σχόλιά της εδώ
Πηγή: DailyMail
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v