Όταν το Twitter του H&M έπεσε στα χέρια ΠΑΟΚτσή!

Δείτε τι τουίταρε έλληνας οπαδός του ΠΑΟΚ όταν άνοιξε το Twitter και βρέθηκε κατά λάθος να διαχειρίζεται τον επίσημο λογαριασμό του βρετανικού H&M.
Όταν το Twitter του H&M έπεσε στα χέρια ΠΑΟΚτσή!
Τι κοινό έχει η γνωστή αλυσίδα ρούχων H&M, ο δικέφαλος του Βορρά και το Twitter; Καμία, θα λέγαμε μέχρι πρότινος. Μέχρι που το παράξενο παιχνίδι της διαδικτυακής μοίρας έφερε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ στη θέση του διαχειριστή του επίσημου Twitter του H&M κατά λάθος και η παράξενη αυτή ιστορία που προκάλεσε η «τρύπα» στην ασφάλεια του Twitter έκανε τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, έλληνας χρήστης του Twitter που ζει στο Λονδίνο άνοιξε ένα πρωί τον λογαριασμό του, αλλά αντ’ αυτού βρέθηκε χωρίς καμιά προφανή εξήγηση στα «άδυτα» του λογαριασμού του “H&M United Kingdom”. Η πρώτη του αντίδραση ήταν… τα παρακάτω tweets:



Αφού δεν έλαβε άμεση απάντηση από το Twitter, και αφού άλλοι χρήστες ξεκίνησαν τα περιπαικτικά σχόλια («γρήγορα, υποσχέσου μου δωρεάν κουπόνια» κλπ), ο χρήστης αποφάσισε να το διασκεδάσει. Και να αφιερώσει το επόμενο tweet στους άνω των 110.000 followers, κυρίως γυναικείου φύλου, της εταιρίας, καθώς και στους κολλητούς του, φροντίζοντας να πει κάτι για την αγαπημένη του ομάδα… τον ΠΑΟΚ.



Η ιστορία αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου όταν η βρετανική Huffington Post δημοσίευσε τα tweets, αναφέροντας πως τα συγκεκριμένα μηνύματα έχουν πια διαγραφεί και πως ο χρήστης δεν έχει πλέον πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό – επομένως η υπόθεση θα μείνει ένα μικρό, χαριτωμένο διαδικτυακό μυστήριο με άρωμα… Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Huffington Post
 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v