Ριμπερί, Μέσι, Ρονάλντο: Ποιος ήταν καλύτερος το '13;

Σήμερα το βράδυ στη Ζυρίχη, θα ανακηρυχθεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2013 από τη FIFA.
Ριμπερί, Μέσι, Ρονάλντο: Ποιος ήταν καλύτερος το 13;
Η αναμέτρηση των τριών καλύτερων ποδοσφαιριστών για το 2013 θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στη Ζυρίχη, σε διοργάνωση της FIFA. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Φρανκ Ριμπερί είναι οι υποψήφιοι για την πολυπόθητη "Χρυσή Μπάλα της FIFA 2013".

Ο Ρονάλντο είχε μια καλή χρονιά, με τελευταία πολύ καλή εμφάνιση στα μπαράζ του Μουντιάλ με την εθνική Πορτογαλίας, κερδίζοντας έτσι χαμένο έδαφος από τη χρονιά που πέρασε χωρίς τίτλο με τη Ρεάλ.

Στον αντίποδα ο "διψασμένος" Ριμπερί, έχοντας 5 τίτλους με τη Μπάγερν το 2013 και πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνει ασφαλής για τη νίκη του. Άλλωστε φάνηκε από τη σημερινή του δήλωσή στο RTL: «Δεν βλέπω να υπάρχει λογική εάν δεν κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα. Ονειρεύομαι, αλλά την ίδια ώρα έκανα το σωστό, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και εκτός». Και συνέχισε…«Είμαι παίκτης ομάδας και το σημαντικό για μένα, είναι να κατακτώ τίτλους με την ομάδα. Πιστεύω ότι προτιμώ να κατακτήσω το Μουντιάλ με τη Γαλλία, παρά τη Χρυσή Μπάλα».

Για τον τέσσερις φορές κάτοχο Μέσι, τα πράγματα δεν δρομολογήθηκαν όπως θα ήθελε. Ναι μεν κατέκτησε με τη Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας, οι τραυματισμοί όμως συνέβαλλαν στο να μην είναι το φαβορί όπως άλλοτε.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2013;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v