Αυτοθυσία λαμπραντόρ για να σώσει το αφεντικό του!

Σκυλί – ήρωας εν ονόματι Ορλάντο, έπεσε στις γραμμές του μετρό του Μανχάταν για να σώσει το τυφλό αφεντικό του.
Αυτοθυσία λαμπραντόρ για να σώσει το αφεντικό του!
Είναι αναμφίβολα το πιο ηρωικό σκυλί της χρονιάς. Ο λόγος για τον Ορλάντο, ένα λαμπραντόρ το οποίο με αυτοθυσία έπεσε στις γραμμές του μετρό του Μανχάταν για να σώσει το 61χρονο αφεντικό του Σεσίλ Γουίλιαμς, ο οποίος έχασε την όρασή του το 1955.

Ο Γουίλιαμς έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στην πλατφόρμα και έπεσε στις ράγες, μαζί με τον σκύλο. Αμέσως ο Ορλάντο βούτηξε πάνω του και άρχισε να τον γλείφει έτσι ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο σκύλος γαύγιζε συνέχεια και προσπάθησε να αποτρέψει το αφεντικό του από το να πλησιάσει την άκρη της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο ο Γουίλιαμς όσο και ο σκύλος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου και αναρρώνουν με ελαφριά τραύματα. Ο Ορλάντο θα ανταμειφτεί με δωράκι, σύμφωνα με το αφεντικό του, και θα δεχθεί πολλά χάδια πίσω από τα αυτιά.

Όμως λόγω ηλικίας, το συμπαθέστατο τετράποδο θα βγει εκτός υπηρεσίας σε έναν χρόνο λόγω ηλικίας και ο Γουίλιαμς θα πρέπει να βρει άλλον οδηγό. Η ασφάλειά του δεν καλύπτει όμως δεύτερο σκύλο και ο ίδιος δεν έχει την δυνατότητα να συντηρήσει τον Ορλάντο.

Παρ’ όλα αυτά η ιστορία του συγκίνησε αρκετό κόσμο και μετά από αρκετές προσφορές, ο Γουίλιαμς θα καταφέρει να κρατήσει και τον γερό- Ορλάντο μαζί του.

Ν.Γ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v