Τα πιο δημοφιλή βίντεο του Youtube για το 2013

Harlem Shake, παρωδίες, Ζαν Κλωντ βαν Νταμ και rap battles περιλαμβάνει η λίστα του Youtube με τα πιο δημοφιλή και viral βίντεο της χρονιάς. Δείτε το top 10.
Τα πιο δημοφιλή βίντεο του Youtube για το 2013
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, το Youtube δημοσίευσε τα δέκα πιο δημοφιλή και viral βίντεο της χρονιάς που ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε. Η επιλογή έγινε με βάση τον αριθμό των views που συγκέντρωσε το κάθε βίντεο και, παραδόξως, φέτος δεν συμπεριλαμβάνονται μεγάλα «αστέρια» της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Αντιθέτως, τα βλέμματα των απανταχού Youtubers συγκέντρωσαν βίντεο-παρωδίες τραγουδιών, φάρσες, (φυσικά) το Harlem Shake, χιουμοριστικά σκετσάκια και ο… Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ.

Δείτε την λίστα με τα πιο viral βίντεο για φέτος:

Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?) [Official music video HD]
287.350.912 προβολές


Που να το φαντάζονταν αυτοί οι δύο τύποι από τη Νορβηγία ότι το χιουμοριστικό dance κομμάτι τους για μια… αλεπού θα χτυπούσε την πρώτη θέση στη λίστα.

Harlem Shake (original army edition)
96.433.474 προβολές

Η αρρώστια εν ονόματι Harlem Shake αποτέλεσε το «κόλλημα» της χρονιάς για εκατομμύρια χρήστες που δοκίμασαν να το αναπαραστήσουν. Αναμφίβολα η πιο διασκεδαστική έκδοση ήταν αυτή από ένα στρατόπεδο.

How Animals Eat Their Food | MisterEpicMann
90.499.013 προβολές

Ο κωμικός Epic Man μιμείται τους τρόπους με τους οποίους τα ζώα τρώνε το φαγητό τους σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Miley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Version)
83.316.452 προβολές

Το χιτάκι της Miley Cyrus κανιβαλίζεται δίχως αναστολές από έναν τύπο, ο οποίος το… ερμηνεύει ζωντανά μέσω webcam. Σύμφωνα με τα σχόλια, το κάνει καλύτερα και από την ίδια τη τραγουδίστρια.

baby&me / the new evian film
68.126.372 προβολές

Σε διαφημιστικό της δημοφιλούς φίρμας εμφιαλωμένου νερού, τα μωρά κάνουν ότι κάνουν οι πρωταγωνιστές με το αποτέλεσμα να είναι σούπερ… «άχου το!».


Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme (Live Test 6)
60.643.597 προβολές

Ο αειθαλής Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ, κάνει… σπαγκάτο σε μια από τις πιο εντυπωσιακές διαφημίσεις αυτοκινήτων (συγκεκριμένα φορτηγών της Volvo) που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.


YOLO (feat. Adam Levine & Kendrick Lamar)
54.082.341 προβολές
Μουσικό βίντεο – παρωδία, το οποίο περιγράφει με σαρκασμό τον χαμό που έγινε φέτος με το hastag YOLO (you only live once).


Telekinetic Coffee Shop Surprise
51.277.184 προβολές
Οι πελάτες μιας καφετέριας πέφτουν θύματα μιας τρομακτικής φάρσας με μια κοπέλα που έχει τηλεκινητικές δυνάμεις. Η φάρσα στήθηκε για να προμοτάρει το ρημέικ της ταινίας «Κάρυ».


"THE NFL : A Bad Lip Reading" — A Bad Lip Reading of the NFL
44.903.788 προβολές
Χιουμοριστικό ποτ πουρί από τα παρασκήνια του πρωταθλήματος football NFL, στο οποίο οι φωνές των πρωταγωνιστών ντουμπλάρονται από κωμικούς.


Mozart vs Skrillex. Epic Rap Battles of History Season 2.
42.811.470 προβολές
Ο dubstep καλλιτέχνης Skrillex, αντιμετωπίζει σε μια ραπ μονομαχία τον… Μότσαρτ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v