Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16

Ο σκόρερ Χαβιέρ Σαβιόλα υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Champion’s League. Δείτε τι έγραψαν τα ξένα μέσα και τα γκολ του αγώνα.
Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16
Σε ένα ματς με τρία (!) πέναλτι, ισάριθμες κόκκινες κάρτες και μπόλικο… καρδιοχτύπι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, νικώντας την Άντερλεχτ με 3-1.

Δις σκόρερ ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος παραμονή των 32ων γενεθλίων του βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να κερδίσει την πολυπόθητη πρόκριση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα διεθνή μέσα.

«Ο Ολυμπιακός και η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησαν στην τελευταία αγωνιστική σε καθοριστικές αναμετρήσεις και εξασφάλισαν τις θέσεις τους στη φάση των 16 του Champions League», αναφέρει η UEFA στην ιστοσελίδα της και στέκεται στις δηλώσεις του Μίτσελ ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι... έχασε δέκα χρόνια από την ζωή του: «Ο θριαμβευτής Ολυμπιακός έκανε τον Μίτσελ να ιδρώσει».

Η ισπανική Marca από την άλλη, εκθειάζει την επιλογή Μίτσελ για Σαβιόλα: «O Mίτσελ βγάζει κουνέλι από το καπέλο. Σε ένα μαγικό παιχνίδι, ο Μίτσελ έστειλε τον Ολυμπιακό στους "16" του Champions League. Έχοντας την απουσία του Μήτρογλου, ο Μίτσελ έβγαλε κουνέλι (το παρατσούκλι του Σαβιόλα) από το καπέλο».

Η Tuttosport αναφέρει: «Γκολ και θέαμα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει με 3-1 το εμπόδιο της Άντερλεχτ και να προκρίνεται ως δεύτερος στους "16" του Champions League».

Η Gazzetta dello Sport γράφει: «Οι Έλληνες στους "16". Η ντοπιέτα (τα δύο γκολ) του Σαβιόλα στέλνει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη φάση».

Στο Goal.com διαβάζουμε: «Τα δύο γκολ του Σαβιόλα έστειλαν τους πρωταθλητές Ελλάδας στην επόμενη φάση».

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα:



Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v