Η Εθνική πάει Βραζιλία!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Ελλάδα θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση του Μουντιάλ. Δείτε τα γκολ του αγώνα με τη Ρουμανία και τους πανηγυρισμούς των παικτών.
Η Εθνική πάει Βραζιλία!
Το ήθελε, το πάλεψε το πέτυχε. Η Εθνική είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και τρίτη συνολικά, στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου στο Ρίο της Βραζιλίας.

Το γκολ ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν ο Καραγκούνης έβγαλε απίστευτη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Ρουμάνων και ο Κώστας Μήτρογλου «πυροβόλησε» με χαρακτηριστική άνεση τον πορτιέρο τους, παγώνοντας τη «Νασιονάλ Αρίνα».

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για την Εθνική, με τους Έλληνες διεθνείς να πετυχαίνουν εντυπωσιακό αυτογκόλ στο 55’, όμως παρά την πίεση των Ρουμάνων για δεύτερο γκολ οι Έλληνες άντεξαν και εν τέλει πήραν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και παράλληλα το εισιτήριο για Βραζιλία.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:



Δείτε τα βίντεο από την… τρελή πτήση επιστροφής των παικτών της εθνικής:



Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η ανατροπή της Πορτογαλίας απέναντι στη Σουηδία με τον εκπληκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει τρία εντυπωσιακά γκολ και να κερδίζει (στο τελευταίο) το… χειροκρότημα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Δείτε το 3-2 της Πορτογαλίας:



 
Και το χειροκρότημα του Ζλάταν:


Respect! Zlatan Ibrahimovic applauds Cristiano... από kokoretsi
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v