Το αξιολάτρευτο ντουέτο μπαμπά-κόρης που έγινε viral

Δείτε το viral video με το αξιολάτρευτο ντουέτο ενός μπαμπά με την τρισχαριτωμένη τετράχρονη κόρη του που δεν κοιμάται… επειδή φοβάται τα πυροτεχνήματα.
Το αξιολάτρευτο ντουέτο μπαμπά-κόρης που έγινε viral
Κάθε γονιός ξέρει πολύ καλά ότι το να βάλεις το παιδί σου για ύπνο μπορεί να γίνει εφιάλτης. Πόσο μάλλον όταν η μικρή σου κόρη φοβάται τον θόρυβο των πυροτεχνημάτων που φτάνει από το παράθυρό της.

Αυτή την κατάσταση κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Benjamin Ames από τις ΗΠΑ προ ολίγων ημερών, όταν η τετράχρονη κόρη του Adelais αρνιόταν να πέσει στο κρεβάτι, προσπαθώντας κάθε λίγα δευτερόλεπτα να αφουγκραστεί αν σκάει κάποιο πυροτέχνημα.

Το χειρίστηκε όμως τόσο έξυπνα, που όχι μόνο ο φόβος μετατράπηκε σε διασκέδαση, αλλά και εκείνος έγινε μαζί με την κόρη του πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο: Πήρε το ροζ γιουκαλίλι της κόρης του και ξεκίνησε να τραγουδά μαζί της το τραγούδι «Tonight you belong to me».

Το αποτέλεσμα ήταν ένα ντουέτο που μετρά χιλιάδες view στο Youtube και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο μοιάζει γοητευμένο από την μικρή… ερμηνεύτρια και τον τρόπο που κάθε λίγο σταματά το τραγούδι για να ακούσει τα πυροτεχνήματα, απευθύνοντας ένα χαριτωμένο «σσστ» προς τον μπαμπά της. Βλέπετε, το τραγούδι-τραγούδι, αλλά και ο φόβος… παρέμεινε φόβος! Ακούστε παρακάτω το αξιολάτρευτο ντουέτο τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v