Daily Mail: Οι ελληνικές αρχές κρύβουν τα ποσοστά βιασμών

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι ελληνικές αρχές αποκρύπτουν την αλήθεια σχετικά με τα ποσοστά των βιασμών στην Ελλάδα επειδή φοβούνται για τον τουρισμό.
Daily Mail: Οι ελληνικές αρχές κρύβουν τα ποσοστά βιασμών
Σε άρθρο της με τίτλο «Έφηβη βιάστηκε σε ελληνικό νησί», η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι «οι ελληνικές αρχές αποκρύπτουν την αλήθεια σχετικά με τα πραγματικά ποσοστά των βιασμών γιατί φοβούνται για την εικόνα του τουρισμού τους».

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στον 18χρονο Αλβανό ο οποίος επιτέθηκε σε 13χρονη στο νησί και την παρέσυρε σε ερημική περιοχή. Ο Αλβανός συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και παραπλάνηση ανηλίκου, ενώ η οικογένεια της ανήλικης επέστρεψε στην Σκωτία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας, μέσα σε μόλις τρεις μήνες υπήρξαν τρία περιστατικά βιασμών στην Κέρκυρα ενώ όπως αναφέρει «υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια των Βρετανών τουριστών που ταξιδεύουν στο νησί και συνίσταται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά οι νεαρές κοπέλες».

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v