Ξένοιαστες διακοπές στη Σέριφο για τον ΓΑΠ

Αμέριμνος κολυμπά στις κυκλαδίτικες θάλασσες ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος φιλοξενείται σε πολυτελέστατο φιλικό σπίτι στην παραλία Λια της Σερίφου.
Ξένοιαστες διακοπές στη Σέριφο για τον ΓΑΠ
Πού νομίζετε ότι βρίσκει το φετινό καλοκαίρι τον Γιώργο Παπανδρέου;
Α. Στο σπίτι του, σεμνό και όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κρίση έχουμε –και μην αρχίσουμε να λέμε από πού ξεκίνησε.
Β. Κάπου στην Αμερική, να παραδίδει μαθήματα οικονομίας.
Γ. Στη Μύκονο, να το γλεντάει όπως τα πιτσιρίκια στο περίφημο βίντεο που φωνάζουν Mykonoooooos. Ή περίπου.
Δ. Σε πολυτελή θερινή οικία φίλων, πάνω σε μια από τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων.

Και η σωστή απάντηση, κυρίες και κύριοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, είναι το Δ. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του, Άντα, ξεκίνησαν τις διακοπές τους φιλοξενούμενοι στο πολυτελέστατο σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην παραλία Λια της Σερίφου. Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.

Ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ τα πρωινά ο Γιώργος Παπανδρέου γυμνάζεται καθημερινά κάνοντας jogging στην παραλία.

Μάλιστα επισκέπτονται και τα αγαπημένα τους στέκια όπως το «Ουζερί της Καλής» στο Λιβάδι. Πάντως, όπως γράφει η εφημερίδα ακόμα δεν έχει πάει στην ψαροταβέρνα του Νικούλια, στα βόρεια του νησιού καθώς τηλεφώνησαν και ζήτησαν φρέσκα ψάρια «που δεν υπήρχαν εκείνη την ημέρα», όπως είπαν στην εφημερίδα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας.

Πηγή: iefimerida.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v